Garmin Forerunner 165 přibližuje první únik

Garmin Forerunner 165 přibližuje první únik
2024-02-10T13:42:54+02:00
• 10. 2. 2024

Zdroj: Garmin.com

Kolem společnosti Garmin se pomalu rozbíhá nové kolo spekulací, které se protentokrát opírá o populární řadu Forerunner. Konkrétněji by americký výrobce měl mít rozpracovanou první dvojici chytrých hodinek v rámci nové série Forerunner 165. Obě novinky budou primárně zaměřené na běžce, i když vylepšená verze s přídomkem Music bez problému uspokojí také náročné zákazníky.

Velká očekávání

Nejnovější spekulace k zařízení připisují 1,2palcový AMOLED displej dosahující na rozlišení 390 x 390 pixelů. Optický snímače tepové frekvence typu Elevate V4 bude schopen rozeznat nepravidelnosti ovlivněné nejen hladinou stresu. Dále se také ukáže měření okysličení krve. Sportovně založené uživatele potěší funkce jako je kompas, výškoměr a zaznamenávání polohy pomocí polohovému systému GNSS.

Garmin Forerunner 165 1200x344x

Zdroj: Gizmochina

Další novinky se týkají spíše softwarové stránky, která údajně přinese přesnější data u dynamiky běhu či plávání na otevřené vodě. Nový widget bude zobrazovat obsáhlejší informace při závodu. Dále si zaslouží zmínku detekce zdřímnutí a tzv. ranní zpráva nabídne analýzu spánku, z čehož například vzejdou sportovní aktivity doporučené pro aktuální den.

Zatímco základní verzi bychom měli poznat během jara v černé a bílé barvě za zhruba 5 845 Kč, tak Forerunner 165 Music za cca 7 018 Kč poznáme v akvamarínové a růžové barvě zatím neznámo kdy. Nakonec v každém případě u provedení Music se k dobru očekává 4GB interní úložiště a možnost připojení k WiFi síti.

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat