Amazfit odhaluje svůj první chytrý prsten Helio Ring

Amazfit odhaluje svůj první chytrý prsten Helio Ring
2024-01-11T09:35:04+02:00
• 11. 1. 2024

Zdroj: PhoneArena

Do rozjetého vlaku s chytrými prsteny nastupuje první zástupce od společnosti Zepp Health, která během veletrhu CES v Las Vegas poprvé ukázala vlastní řešení pod populární značkou Amazfit. Oznámenou novinku na prodejních pultech poznáme jako Helio Ring. Avšak díky stále probíhajícímu testování známe jen klíčové specifikace bez data zahájení prodeje a konečné cenovky.

Ideál pro sportovce

Celá vnější strana prstenu je vyrobena z titanové slitiny nebo má jednolitou konstrukci ve dvou velikostech. Ve velikosti 10 váží pouze 3,8 gramů a 12 odpovídá 4 gramům. Ještě před samotným výčtem všemožných senzorů můžeme zmínit vodotěsnost do hloubky 100 metrů. Následuje snímač tepové frekvence, okysličení krve, monitorování hladiny stresu a spánkové aktivity.

Dokonce elektrodermální senzor sleduje pocení rukou, které se připojuje k vyhodnocení úrovně stresu. Algoritmus PeakBeat vyhodnocuje kvalitu tréninku či jeho efekt. Tzv. skóre připravenosti dokáže uživatele připravit na lepší sportovní výsledky oproti předchozím záznamům a umí vypočítat dobu nutnou k regeneraci. Navíc daleko rozsáhlejší informace jsou k dispozici po spárování s hodinkami Amazfit.

Po zaplacení předplatného Zepp Aura AI jsou k dispozici funkce týkající se především spánku a odpočinku pro lepší výkon nebo následnou regeneraci. Výrobce sice nezmiňuje přesné informace kolem baterie, ale výdrž by měla činit až 5 dnů. Nakonec prodej odstartuje někdy na jaře za zatím neznámou cenu.

amazfit helio ring 3 2576x1717x amazfit helio ring 2 2601x1734x

Zdroj: PhoneArena

Zdroje: sammobile.com, phonearena.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat