SWIITOL E6 Pro: vybalíte a hned gravírujete komerční článek

SWIITOL E6 Pro: vybalíte a hned gravírujete [komerční článek]
2024-01-09T12:13:12+02:00
• 9. 1. 2024

Zdroj: SWIITOL

Chcete kvalitní laserovou gravírovačku, ale máte obavy, zda ji dokážete sestavit a zprovoznit? Máme pro vás řešení: výbornou gravírovačku SWIITOL E6 Pro můžete začít používat ihned po vybalení z krabice! Pojďme se podívat, co všechno umí (a je toho hodně). A máme pro vás i velmi atraktivní cenu – dočtěte až do konce.

Pevný rám je základ

Tato gravírovačka je postavena na robustním rámu z hliníkové slitiny; díky tomu není třeba žádné sestavování a zprovozňování. Rám tvoří jednolitý celek, což spolu s kovovými konstrukcemi kolejnic zajišťuje minimální chvění i při vysokých rychlostech gravírování až 36.000 milimetrů za minutu.
Pracovní plocha má rozměry 365 x 305 mm, operuje na ní laser se zvýšenou přesností – cílová plocha má minimální rozměry 0,06 x 0,06 milimetrů.

SWIITOL E6 Pro

Zdroj: SWIITOL

Moderní 32bitový mozek

O řízení celého procesu gravírování se stará zcela nová 32bitová základní deska. Poskytuje vysokorychlostní příjem a zpracování vstupních dat, a je možno ji příslušenstvím rozšířit o funkce automatického ostření a obnovení procesu gravírování po vypnutí.
Ovládat ji můžete prostřednictvím praktické mobilní aplikace BURNLAB, která je dostupná pro iOS i Android. Nemusíte ji nikde hledat, stačí naskenovat QR kód v manuálu přiloženém k přístroji.
Gravírovačka E6 Pro od SWIITOL je kompatibilní s celým spektrem pokročilých gravírovacích programů, jako jsou LaserGRBL či LightBurn. Podporuje systémy Windows (XP a novější) a také systém macOS od Applu. Je kompatibilní s nejběžnějšími formáty, a to včetně formátů NC, BMP, JPG, PNG, DXF a mnoha dalších.

Parametry

  • Pracovní plocha: 365 x 305 mm
  • Optický výkon laseru: 6 W
  • Vlnová délka laserového paprsku: 455 nm
  • Přesnost gravírování: 0,02 mm
  • Maximální rychlost: 36.000 mm/min
  • Vhodné materiály: různé druhy dřev, kovů a plastů
SWIITOL E6 Pro

Zdroj: SWIITOL

A co ta cena?

Jste nadšení? Ano, máte být proč. Ale ještě vám něco přidáme: tuto skvělou laserovou gravírovačku můžete mít nyní se slevou 38 %. Včetně poštovného může být vaše jen za 5.930 Kč. Samozřejmostí je záruka vrácení peněz. Objednávat můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat