Je tu aktualizace tvOS 17.3 pro Apple TV a HomePod

Je tu aktualizace tvOS 17.3 pro Apple TV a HomePod
2024-01-25T13:34:04+02:00
• 25. 1. 2024

Zdroj: 9to5mac

Poté, co společnost Apple vydala nové major aktualizace svých systémů iOS 17.3, macOS Sonoma 14.3 a watchOS 10.3, je tu nyní také nová verze tvOS 17.3 pro zařízení Apple TV. A aby toho nebylo málo, nová verze systému je k dispozici také pro HomePod.

tvOS 17.3 je k dispozici ke stažení

Pokud jste majiteli a uživateli Apple TV, nejnovější update 17.3 vám toho nového zase tak nepřinese. Zaujmout vás může jedna novinka, která ale novinkou vlastně až tak není. Apple totiž přidává seznam přání filmů a pořadů na iTunes. Zní vám to povědomě? Ano, tato funkce tu již dříve byla, nicméně Apple ji s příchodem předchozího velkého updatu 17.2 odstranil. No a nyní je tato funkce zpět.

Důvodem odstranění seznamu přání z předchozí verze tvOS je nakonec vcelku pochopitelný. Aktualizace tvOS 17.2 totiž sice představila přepracovanou aplikaci Apple TV, ale zároveň přestala podporovat aplikaci iTunes Store. Protože však uživatelé stále mohou nakupovat filmy a televizní pořady přímo prostřednictvím aplikace Apple TV, Apple se rozhodl tento seznam přání do tvOS vrátit.

HomePod mini

Zdroj: MacRumors

A co HomePod?

Pro majitele HomePodu pak Apple přináší aktualizaci HomePod Software 17.3 (přičemž tento systém je založen právě na tvOS). Oficiální zpráva neříká nic jiného, než obligátní „vylepšení výkonu a stability“. Což jinými slovy znamená „nečekejte žádné nové funkce“.

Systém tvOS 17.3 si můžete stáhnou a nainstalovat tak, že v menu zvolíte Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru na Apple TV. Pokud jde o HomePody, majitelé těchto chytrých reproduktorů je mohou aktualizovat prostřednictvím aplikace Home na svém iPhonu či iPadu.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat