Honor s Porsche Design již v lednu aktualizováno

Honor s Porsche Design již v lednu [aktualizováno]
2023-12-23T16:30:11+02:00
• 23. 12. 2023

Zdroj: gsmarena

Aktualizováno 23. 12.

Honor již představil Magic6 Lite a v dohledné době se dočkáme top modelů Magic6 a Magic6 Pro. Kromě toho zde bude také vybavenější a zřejmě i dražší model Magic6 Porsche Design. K dispozici máme i první upoutávku na uvedení novinky. Zatím ale nevíme, jestli tato speciální edice bude dostupná i v Česku, nebo dojde k omezení jen na několik krajin.

GB7jxNLXkAAj CN 1923x1080x

Zdroj: @bhavis

Původní článek 21. 12.

Výrobce mobilních telefonů Honor oznámil uzavření partnerství s se společností Porsche Design. Cílem spolupráce je navrátit tuto luxusní designovou značku do světa mobilních technologií.

Výsledkem této nově oznámené spolupráce bude řada špičkových smartphonů, přičemž první z nich dorazí už v lednu 2024.

Honor Magic6 Porsche Design bude

Toto oficiální prohlášení tedy víceméně potvrzuje zvěsti o chystaném modelu s názvem Honor Magic6 Porsche Design, které internetem kolují už nějakou dobu. Vypadá to, že tento telefon nejen že opravdu dorazí na pulty prodejen, ale dorazí už velmi brzy.

Značka Honor je v oblasti mobilních technologií známou už delší čas, ale teprve od roku 2020 operuje jako samostatná, víceméně nezávislá společnost. Původně totiž fungovala pod záštitou své mateřské společnosti Huawei. Nicméně po uvalení sankcí, které dopadly na telefony od Huawei takovým způsobem, že se staly na západních trzích fakticky neprodejnými, se značka Honor osamostatnila, a od té doby se postupně stala lídrem čínského mobilního trhu, a zároveň jednou z předních světových značek v segmentu skládacích smartphonů. Nyní tedy do svých aktivit začleňuje také prestižní partnerství právě s Porsche Design.

Honor Porsche Design

Zdroj: gsmarena

Porsche Design navazuje na minulost

Porsche Design už v minulosti přinášelo neotřelý a výrazný design do oblasti mobilních telefonů. Pamětníci si možná ještě vybaví model BlackBerry P9981, v poměrně nedávné minulosti pak značka spolupracovala na několika modelech Huawei, tehdy ještě mateřské společnosti Honoru. Po jisté odmlce je tedy Porsche Design zpět, a už se nemůžeme dočkat, co pro nás připraví tentokrát.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat