Xiaomi začalo plánovat 7. generaci tabletů

Xiaomi začalo plánovat 7. generaci tabletů
2023-11-14T15:00:59+02:00
• 14. 11. 2023

Zdroj: Xiaomi

V pořadí 7. pokračování série tabletů má společnost Xiaomi v aktuálních plánech, které by avšak měly vyvrcholit až začátkem příštího roku. První zástupce u poslední generace byl oficiálně oznámen v dubnu letošního roku, takže čínský gigant může chtít mezi nimi dodržet roční rozestup. Nejnovější únik odhaluje první specifikace tabletu s názvem Xiaomi Pad 7 Pro.

Bez větších inovací

Sociální síť Sina Weibo a jeden z nejpopulárnějších účtů Digital Chat Station začíná pomalu odhalovat výbavové prvky modelu s označením Pro, kde pravděpodobně poznáme LCD displej se zachovanou 144Hz obnovovací frekvencí. Výkonnostní stránku vyřeší pomocí výkonného čipu Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu, u něhož spustí taktovací frekvenci až na 3,36 GHz. Zde také nesmíme vynechat ani podporu 5G sítí nebo standard Wi-Fi 7.

Xiaomi Pad 6 keyboard 1200x1226x

Xiaomi Pad 6; Zdroj: Xiaomi

V zadní části s největší pravděpodobností nasadí čtvercový ostrůvek pro objektivy fotoaparátu po vzoru nejnovější generace telefonů Xiaomi 14. Zahraniční zdroje jsou přesvědčeni, že k oficiálnímu představení dojde během 1. čtvrtletí příštího roku, kdy zároveň můžeme poznat model Xiaomi 14 v provedení Ultra. Závěrem v pozdější době lze ještě očekávat příchod dalších variant tabletu s přídomkem Pro a Max.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat