Xiaomi Mi Band 7 se slevou komerční článek

Xiaomi Mi Band 7 se slevou [komerční článek]
2023-11-19T08:52:34+02:00
• 19. 11. 2023

Zdroj: TOMTOP

1

Chytrá nositelná zařízení jsou zajímavá věc: dokážete bez nich naprosto v pohodě žít a fungovat, ale jakmile je jednou vyzkoušíte, pravděpodobně zjistíte, že vám přinášejí řadu drobných výhod, bez kterých se pak už nebudete chtít obejít. Protože jsou prostě praktické!

Výrobce Xiaomi je už delší domu dobře etablovaným brandem také na poli nositelné elektroniky. Velmi populární je jejich řada chytrých náramků. Podívejme se na zástupce sedmé generace: přivítejte Xiaomi Mi Band 7 na vašem zápěstí.

Xiaomi Mi Band 7

Zdroj: TOMTOP

A co očekávat?

Hezký 1,62palcový AMOLED displej, který zvětšuje zobrazovací plochu o 25 % oproti předchozí generaci. Díky tomu dokáže velmi přehledně zobrazit nejenom čas, ale i celou škálu dalších, více či méně užitečných a praktických informací.

Velkou výhodou oproti hodinkám, a to jak klasickým, tak i moderním chytrým, je velmi nízká hmotnost. Na zápěstí je prakticky neucítíte, je to parťák, o kterém nevíte, dokud ho nepotřebujete: pak je přesně tam, kde má být.

Co všechno mi ukáže?

Je toho opravdu hodně: trénink dýchání, monitor srdečního tepu a krevního tlaku, sledování ženského cyklu. A samozřejmě – opravdu velké množství profesionálních sportovních režimů: je jich více než 120, a tomu už říkám pořádně široký výběr!

Xiaomi Mi Band 7

Zdroj: TOMTOP

Sleva se vždy hodí

Pokud vás popis zaujal, měli byste také vědět, co za své peníze dostanete: kromě vlastního chytrého náramku Mi Smart Band 7 ještě antibakteriální řemínek, nabíjecí kabel se speciálním magnetickým konektorem, a uživatelský manuál.

Navíc: v rámci právě probíhající akce můžete ušetřit 45 % z původní ceny, takže tento chytrý náramek může být váš za 1.239 Kč, pochopitelně včetně dopravy. Objednávat můžete přímo ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Oproti novým aktuálním výrobkům od Xiaomi i od dalších výrobců se tento Band 7 už nevyplatí kupovat (navíc je to šedý trh).
Na českých e-shopech ( a cenových srovnávačích) ho seženete levněji, oficiálně i se zárukou (nemluvě o verzi MI Band 7 Pro)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat