Vodafone One nabízí slevu 50 % na všechny tarify

Vodafone One nabízí slevu 50 % na všechny tarify
2023-10-21T09:35:43+02:00
• 21. 10. 2023

Zdroj: Vodafone

Na trhu najdete relativně hodně nabídek tarifů, předplacených karet a také nejrůznějších balíčků. U běžných tarifů je ale nutné podepisovat smlouvy a nastavovat platby. Naštěstí se objevily i takové tarify, kde vám stačí platební karta. Právě to je případ Vodafone One, o čemž jste si u nás mohli přečíst před nějakou dobou. Nyní se nabízí relativně lákavá nabídka.

Vodafone One se slevou

Právě tyto tarify se vymykají oproti standardu tím, že si stáhnete aplikaci, nastavíte placení přes platební kartu a následně si stáhnete eSIM nebo si ji necháte zaslat. Cena těchto tarifů je poněkud vyšší, ale výhodou je, že můžete kdykoliv pozastavit placení. V takovém případě můžete jen přijímat hovory a SMS.

Do konce listopadu Vodafone nabízí akci, v rámci které dostanete 50% slevu na tarify. Můžete tak mít základní Basic One s rychlostí 4 Mb/s za pouhých 349 Kč. Super One s 20 Mb/s přijde na 499 Kč a nejvyšší verze s neomezenou rychlostí stojí 654 Kč měsíčně. Samotná sleva platí ale jen na tři měsíce.

Screenshot (99) 1058x839x

Zdroj: Vodafone

Sice se jedná jen o promo nabídku, ale vzhledem k tomu, že si takto můžete aspoň na krátkou dobu pořídit v podstatě neomezený tarif za necelých 350 Kč na tři měsíce, následně ho pozastavit a pak počkat na další akci, se možná některým vyplatí. Případně pak můžete využít retenci nebo přejít k jinému operátorovi. Ostatně se na trhu objevují zajímavé nabídky pro ty, co chtějí přejít.

V obchodě Vodafone One nezakoupíte, ani u operátora přímo. Je nutné si stáhnout aplikaci, která je dostupná pro Android, iOS i pro mobily Huawei.

Ve spolupráci s Mobilní operátoři v ČR

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat