Threads nově umožňují úpravy příspěvků a to zcela zdarma

Threads nově umožňují úpravy příspěvků a to zcela zdarma
2023-10-16T13:30:51+02:00
• 16. 10. 2023

Zdroj: theguardian (se souhlasem)

Threads jsou produktem společnosti Meta a jedná se konkurenta pro sociální síť X, dříve Twitter. Společnost Meta se rozhodla vyslyšet nespočet žádostí z řad uživatelů a do aplikace přidává možnost úprav příspěvků.

Threads získávají novou funkci

V aplikaci uživatelé nově naleznou tlačítko pro úpravy příspěvků, které bude součástí menu, které lze vyvolat klikem na tři tečky vpravo u příspěvku. Tato nová funkce umožní uživatelům upravit příspěvek během určité doby po jeho zveřejnění. Doba, po kterou budou uživatelé moct příspěvek upravit je stanovena na 5 minut od jeho zveřejnění. Po uplynutí této doby tlačítku v menu zmizí. Novinka je dostupná jak v mobilní aplikaci, tak i na webu.

chrome aeVyt6Xbuj 629x335x

Zdroj: 9to5google

Podobnou funkci nabízí i sociální síť X (Twitter), kde je ale zpoplatněna. Meta v aplikaci Threads možnost úpravy nabízí zdarma. Ve službě X je ale zase možné příspěvek upravovat po neomezeně dlouhou dobu. Funkce v Threads také nezobrazuje historii úprav, takže uživatel bohužel nemá přehled o tom, které příspěvky upravil, u příspěvku je pouze grafický indikátor, že byl příspěvek upraven. Vedle této novinky byla uvedena ještě jedna novinka, které nese označení „Voice Threads“, která umožní uživatelům k příspěvku připojit zvukový klip. Tato novinka je ale prozatím dostupná pouze pro omezený okruh uživatelů.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat