Oppo plánuje další tablet Pad Neo

Oppo plánuje další tablet Pad Neo
2023-10-05T18:00:26+02:00
• 5. 10. 2023

Oppo Pad 2; Zdroj: Oppo

Společnost Oppo by po boku očekávaného telefonu s názvem Find N3 mohla přinést také jeden tablet, který právě prošel certifikačním procesem u thajského úřadu NBTC. Zařízení ukryté pod kódovým označením OPD2303 bychom v konečné fázi měli poznat jako Oppo Pad Neo. Čínský výrobce podle očekávání může tohoto zástupce postavit na základech očekávaného OnePlus Pad Go.

Když rozhoduje cena

Přírůstek se stane cenově dostupným tabletem, kterému vpředu nasadí 11,35palcový LCD displej v poměru stran 7:5 a dosahující na 2,4K rozlišení. Srdcem hardwarové stránky bude osmijádrový procesor Helio G99 od MediaTeku, o němž jsme poprvé slyšeli v květnu loňského roku jako o vhodné volbě pro herní zařízení. Dále k 8GB operační paměti RAM mají ještě připojit dvě varianty interního úložiště (128/256 GB).

oppo pad neo 779x875x

Certifikace Oppo Pad Neo | Zdroj: Gizmochina

Dozadu údajně nasadí jeden 8megapixelový objektiv fotoaparátu nebo článek baterie o velikosti 8 000 mAh. Kvalitní zvukový výstup obstarají celkem čtyři reproduktory, kam navíc přidají audio technologii Dolby Atmos. Od prvního spuštění má být připraveno rozhraní ColorOS v nejnovější verzi běžící nad operačním systémem Android 13. Mezi poslední spekulované specifikace patří USB-C port, přední 8MPx kamerka a slot pro paměťovou microSD kartu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat