Huawei chystá podpořit střední třídu modelem Nova 11 SE

Huawei chystá podpořit střední třídu modelem Nova 11 SE
2023-10-02T18:00:46+02:00
• 2. 10. 2023

Huawei Nova 10 SE | Zdroj: Huawei

1

Společnost Huawei v nadcházejících plánech nemá pouze novou řadu Nova 12, neboť aktuální únik začíná přibližovat ještě jednoho zástupce do předchozí generace. Certifikačním procesem u čínského úřadu TENAA prošel telefon Nova 11 SE, který by měl obsadit místo ve střední třídě. Poslední model Nova 10 SE byl dostupný také na českém trhu, takže ani o tento přírůstek bychom nemuseli být ošizeni.

Lehký nadprůměr

Novinka podle provedeného záznamu ponese 6,67palcový OLED displej s Full HD+ rozlišením nebo 16megapixelovou selfie kamerku. Srdcem zařízení bude čipová sada (2,4 GHz) od neznámého dodatele, která ovšem nepřinese podporu sítí 5. generace. Následně lze dodat 8GB operační paměť RAM, kde po vzoru Nova 10 SE můžeme vyhlížet 128GB a 256GB řešení u interního úložiště.

Huawei Nova 11 SE 1200x675x

Zdroj: Gizmochina

Vzadu má být připravena trojice objektivů fotoaparátu (108 + 8 + 2 MPx) a článek baterie o velikosti 4 400 mAh podporující technologii rychlého 66W nabíjení. Už v základu poběží vlastní platforma HarmonyOS v nejnovější verzi 4.0. Jestliže bude prodejní cena nastavena na podobnou hranici jako u Nova 10 SE, čeští zákazníci mohou očekávat částku okolo 9 500 Kč včetně daně.

Čínský výrobce během příštího měsíce možná přinese vzpomínanou sérii Nova 12, kdy zároveň může sám upřesnit tento model.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Skvělé. Škoda, že už jsem si objednal iPhone 15 :))

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat