ZTE ukázalo levného zástupce Changxing 50

ZTE ukázalo levného zástupce Changxing 50
2023-09-08T13:33:24+02:00
• 8. 9. 2023

Zdroj: ZTE

Čínská společnost ZTE zůstává i nadále aktivní na poli výrobců mobilních telefonů, přestože uběhlo pouze pár dnů od oficiálního oznámení modelu Axon 50 Lite. Dnešní přírůstek bude hledat místo v nejnižším patře mobilního trhu. Podprůměrná výbava je naštěstí podložena nízkou cenovkou. Ovšem prodej zařízení v celosvětovém měřítku zatím není potvrzen.

Poslouží nenáročným

ZTE Changxing 50 disponuje 6,52palcovým LCD panelem s HD rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Výřez vpředu ve tvaru padající kapky patří základní 5megapixelové selfie kamerce. Vnitřní šasi vyplňuje více než 3 roky starý 5G procesor T760 od Unisoc, k němuž byla napojena 4GB operační paměť RAM nebo interní úložiště o velikosti 128 GB.

ZTE Changxing 50 896x698x

ZTE Changxing 50 | Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu nezabírá nic kromě přisvětlovací LED diody a osamoceného 13MPx objektivu fotoaparátu. U baterie s kapacitou 4 000 mAh se budoucí majitelé budou muset spokojit jen s 5W nabíjením. Mezi specifikacemi také naleznete 3,5mm audio jack či operační systém Android 13 součástí vlastního rozhraní MyOS 13.

Do obchodů si razí cestu dvě barevné varianty (modrá, šedá) a prodejní cena byla stanovena na 899 čínských jüanů, což po přepočtu vychází na cca 2 795 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat