WhatsApp zavádí nové pokročilé funkce pro kanály

WhatsApp zavádí nové pokročilé funkce pro kanály
2023-09-11T11:35:56+02:00
• 11. 9. 2023

Zdroj: Dotekománie

WhatsApp neustále vylepšuje svou aplikaci, aby byla co nejvíce uživatelsky přívětivá. V právě vydávané aktualizaci se zaměřuje na vylepšení pro kanály. Kanály je funkce, která je dostupná například v aplikaci Telegram. U nás v aplikaci WhatsApp prozatím dostupná není.

WhatsApp vylepšuje funkce pro kanály

WhatsApp na hlavní obrazovce odstranil stávající tlačítko filtru a nahradil ho novou funkcí, která uživatelům nabídne pokročilejší vyhledávání a funkce. Uživatelé nyní mohou filtrovat a vyhledávat kanály tak, aby se jim zobrazovaly kanály pouze pro jejich zemi. Filtr rovněž nově nabídne zobrazení kanálů podle oblíbenosti, nebo podle nejnovějších. Uživatelé tak nově mohou vyhledat kanál, který je bude pravděpodobně nejvíce zajímat bez nutnosti zadávat do hledání specifické informace.

WA ADVANCED SEARCH FILTER FEATURE IOS ANDROID scaled 2325x2560x

Zdroj: WABetaInfo

Kanály WhatsApp jsou zatím dostupné pouze v zemích Chile, Kolumbie, Egypt, Keňa, Malajsie, Maroko, Peru, Singapur a Ukrajina. Zatím není jasné, kdy přesně budou zavedeny v širším měřítku, nicméně šéf Meta Mark Zuckerberg oznámil, že se mají kanály rozšiřovat do dalších zemí do konce tohoto roku. Proto nezoufejte, pokud prozatím funkci kanálů v aplikaci nemůžete vyzkoušet, věříme, že se brzy dostanou i k nám.

Zdroj: wabetainfo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat