Telegram rozšiřuje Stories a přidává další funkce

Telegram rozšiřuje Stories a přidává další funkce
2023-09-24T15:00:31+02:00
• 24. 9. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

Po nějaké době zde máme pravidelnou dávku novinek komunikační platformy Telegram. Nedávno platforma oslavila 10. výročí, přičemž dostala několik novinek. Dnes zde máme jedno rozšíření a také další funkce navíc.

Nejen dočasné příběhy

Právě dočasné příběhy jsou dostupné na Telegramu poměrně krátkou chvíli a pokud máte placenou verzi, jsou k dispozici širší možnosti. Tentokrát ale vývojáři přidali Stories přímo do kanálů, ale není to zadarmo. V tomto případě nejde o peníze, spíše samotní uživatelé musí pomoci v získání vyšší úrovně u konkrétního kanálu, díky čemuž admini dostanou možnost zveřejňovat Stories. Také se otevřou další drobné modifikace, ale týkají se jen vzhledu.

4418680adaabd3b1f5 1080x1194x

Zdroj: Telegram

Jedna novinka míří na všechny dočasné příběhy. Nově je možné umístit reakční widget, přičemž si můžete vybrat jakékoliv emoji. Běžní uživatelé mají k dispozici jeden widget, předplatitelé Premium mají možnost vložit až pět takových prvků.

Zdroj: Telegram

Aby toho nebylo málo, také jde vložit hudba do Stories. Tyto funkce jsou k dispozici i v kanálech, pakliže dostanou možnost zveřejňovat příběhy.

Samodestrukční obsah je v Telegramu dostupný už řadu let, ale až nyní jsme se dočkali možnosti nastavení, kdy se například fotografie sama smaže po prvním zobrazení. Také jsme se dočkali rozšíření varování před přihlášením na dalším zařízení. Tentokrát se nebude posílat jen notifikace, varování se zobrazí i v aplikaci nad konverzacemi.

Telegram také v nové verzi opravuje několik chyb, vylepšuje stabilitu a také například zrychluje zasílání videí v iOS aplikaci. Došlo i na vyladění animací.

Zdroje: telegram.org, 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat