Tablet Moto Tab G84 se objevuje na uniklých fotografiích

Tablet Moto Tab G84 se objevuje na uniklých fotografiích
2023-09-20T09:35:57+02:00
• 20. 9. 2023

Zdroj: Appuals

Po uvedení chytrého telefonu Moto G84 se objevují uniklé fotografie plánovaného tabletu, který by měl nést název Moto Tab G84. Ačkoliv z uniklých obrázků je prozatím těžké znát podrobné technické specifikace, již nyní lze odhadnout, co nový tablet nabídne.

Tablet Moto Tab G84

Jak je patrné z renderů, tablet bude mít poměrně robustní rámeček kolem displeje. Tablet by měl mít na přední straně nad displejem umístěnou selfie kameru a na zadní části pak bude umístěn hlavní fotoaparát. Jak je patrné z označení v blízkosti fotoaparátu, jeho rozlišení by mělo být 8 MPx. Tělo tabletu bude pravděpodobně hliníkové, na zadní straně ve dvoubarevné textuře.

Moto Tab G84 1png 1000x1000x

Zdroj: Appuals

V horní zadní části tabletu se nachází malý výřez, který by měl pravděpodobně sloužit jako magnetický konektor pro připojení stylusu. Tablet by měl také nabídnout zvukovou soustavu JBL s podporou Dolby Atmos, což opět deklaruje značka na spodní zadní části. Na spodním okraji je umístěn PIN, který pravděpodobně poslouží pro připojení tabletu k dokovacímu rozhraní, nebo ke klávesnici. Na pravé straně se pak nacházejí dva reproduktory a USB-C konektor.

Moto Tab G84 5png 1000x1000x

Zdroj: Appuals

Aktuálně toho o tomto tabletu více nevíme, ale lze očekávat, že další technické specifikace na sebe nenechají dlouho čekat.

Zdroje: gsmarena.com, appuals.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat