Facebook zavádí možnost vytvářet si další osobní profily

Facebook zavádí možnost vytvářet si další osobní profily
2023-09-23T19:35:53+02:00
• 23. 9. 2023

Pokud máte dnes účet na sociální síti Facebook, máte zde jeden váš osobní profil. Pokud máte stránku, nebo máte business účet, pak se můžete mezi těmito profily přepínat. Doposavad ale Facebook nezavedl tolik užitečnou funkci, kterou jsou osobní profily.

Osobní profily na Facebooku

Více osobních profilů se může hodit především tehdy, pokud chcete oddělit svůj soukromý profil od toho, jak vystupujete například v různých skupinách, nebo například jako prodejce na Marketplace. Nově Facebook umožní si v rámci svého účtu vytvářet osobní profily.

Additional Facebook Profiles Header 1390x781x

Zdroj: Techcrunch

Facebook uvedl: „Máme od lidí zpětnou vazbu, že jasnější organizace přátel, skupin a zájmů by jim umožnila cítit se svobodněji při interakci s publikem, o kterém se domnívají, že je nejdůležitější …Vytvoření více osobních profilů vám umožní snadno uspořádat, s kým a jaký sdílíte obsah.

Každý profil bude mít svůj jedinečný zdroj s relevantním obsahem a uživatelé budou moct mezi těmito profily přepínat podle toho, s jakým profilem budou chtít v dané oblasti sociální sítě Facebook, vystupovat. Pro osobní profily z počátku nebudou dostupné například seznamka, marketplace a další, ale i ty by měly čase osobní profily podporovat.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat