ZTE oznamuje mobilní novinku Blade V50 Design

ZTE oznamuje mobilní novinku Blade V50 Design
2023-07-21T09:32:32+02:00
• 21. 7. 2023

Zdroj: ZTE

Do nižších pater střední třídy vstupuje nováček z dílny čínského ZTE, který nese název Blade V50 Design. Cenově dostupného zástupce plánují dodávat v rámci celého světa a hodně velký otazník visí nad jeho možným úspěchem. Výrobce si jej cení na částku 210 eur (tj. cca 5 022 Kč), za což v dnešní době možná seženete i lépe vybavená zařízení.

Rozporuplný nováček

Firma do přední části nasadila 6,6palcový IPS LCD panel s Full HD+ rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Výřez ve tvaru padající kapky obsahuje 8MPx kamerku na selfie snímky. Hardwarovou část zastupuje obyčejný 5G čip Tanggula T760 od Unisoc, 4GB operační paměť RAM nebo 128GB interní úložiště, které ovšem nepodporuje paměťové microSD karty.

ZTE Blade V50 Design 5G 1365x1536x

Zdroj: Gizmochina

Záda nesou dva základní objektivy (50 + 2 MPx), přisvětlovací LED diodu a článek baterie s kapacitou 4 500 mAh, u něhož nechybí technologie rychlého 22,5W nabíjení. Pozornosti nesmí uniknout ani boční skener otisků prstů, přítomné řešení NFC či nejnovější operační systém Android 13.

Výpis výbavy potom uzavírá USB-C port, funkce dual-SIM, infračervený port a 3,5mm audio jack. Nakonec mezi prodejci budou na výběr tři barevné varianty – Starry Grey, Grey Matt, Sky Blue.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat