Threads konečně dostávají funkci, která měla být součástí od začátku aktualizováno

Threads konečně dostávají funkci, která měla být součástí od začátku [aktualizováno]
2023-07-26T19:30:03+02:00
• 26. 7. 2023

Zdroj: theguardian (se souhlasem)

Aktualizováno 26. 7.

Před týdnem sice došlo k oznámení několika novinek, ale až nyní je aspoň jedna podstatná k dispozici. Je to možnost zobrazení obsahu od účtů, které skutečně sledujete. Aplikace dostala druhou záložku, kde je obsah seřazen podle času. Zde se nebudou vyskytovat nahodilé příspěvky od cizích účtů. Bonusem navíc je možnost samotného překladu.

Translation Final 768x768x

Zdroj: Threads

Původní článek 21. 7.

Společnost Meta spustila před dvěma týdny sociální platformu Therads, která má být přímým konkurentem pro Twitter. Threads budí poměrně veliké vášně hlavně u svého konkurenta. Ačkoliv toho na začátku Threads příliš nenabízela, především z pohledu uživatelů, postupně získává nové a nové funkce.

Threads získávají další nové funkce

Mezi novinky, které Meta představila, je vlastní vestavěný překladač a také nová karta Sledování. Tato aktualizace byla vydaná v aplikaci pro iOS a přináší novou kartu Sledování, která nabídne snazší způsob, jak mít přehled o tom, kdo sleduje náš účet. Mezi další vylepšení, se kterými Meta do Threads přichází, je například vestavěný překladač příspěvků, který přeloží jejich obsah do různých světových jazyků.

instagram threads 1500x750x

Zdroj: 9to5mac

Mezi další novinky pal patří například možnost povolit oznámení pro účty, které nesledujeme, vylepšení posouvání informačního kanálu, možnost sledovat účty přímo ze seznamu sledujících a dále pak opravy různých chyb. Ačkoliv je aplikace již nabízena v App Store u nás prozatím dostupná ke stažení není. Budeme si tak muset ještě chvíli počkat.

Zdroje: 9to5mac.com, techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat