Wiko připravilo pokračování série Hi Enjoy

Wiko připravilo pokračování série Hi Enjoy
2023-06-21T09:35:35+02:00
• 21. 6. 2023

Z několikaleté spolupráce mezi francouzskou značkou Wiko a čínským gigantem Huawei vzešla mobilní novinka nesoucí název Hi Enjoy 60 Pro 5G. Telefon se v nabídce produktů přidává k modelu Hi Enjoy 60 5G z dubna letošního roku. Přestože jde stále o průměrného zástupce za dostupnou cenu, tak tentokrát toho nemá příliš společného s jakýmkoliv zařízením od čínského výrobce.

Jiný ve všech směrech

Přední stranu obsazuje 6,67palcový LCD panel s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Vlevo nahoře se nachází 16megapixelová kamerka, ale vzhledem k tvaru otvoru mohl klidně pobrat dva snímače vedle sebe. Hlavní výkon dodává takřka 3 roky starý 5G procesor Snapdragon 695 od Qualcommu postavený vedle 8GB operační paměti RAM.

Wiko Hi Enjoy 60 Pro 5G 3264x2141x

Zdroj: Gizmochina

Uživatelská data pojme buď 128GB nebo 256GB interní úložiště. Ovšem v obou případech bez možnosti dalšího rozšíření pomocí microSD karty. Celkovou výdrž řídí článek baterie o velikosti 4 300 mAh. Kulatý ostrůvek vzadu obsadila trojice fotoaparátů (64 + 8 + 2 MPx) a přisvětlovací LED blesk.

Základní výbava ještě zahrnuje boční skener otisků prstů, 3,5mm audio jack či USB-C port. Velkým kamenem úrazu jednoznačně bude operační systém Android 11. Firma Wiko si základní konfiguraci cení na cca 5 162 Kč a náročnější uživatelé mohou zvolit vyšší verzi za 5 770 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat