Letní akce od T-Mobile ve jménu „Roztočte to s dárky od nás“

Letní akce od T-Mobile ve jménu „Roztočte to s dárky od nás“
2023-06-22T14:28:35+02:00
• 22. 6. 2023

Zdroj: T-Mobile

Jako každý rok, i letos se dočkáme letních akcí mobilních i virtuálních operátorů. T-Mobile se pochlubil s poměrně tradiční nabídkou, i tak si připravil něco navíc.

„Léto je čas pohody a společných zážitků, a my chceme, aby si ho naši zákazníci užili naplno a nemuseli se o nic starat. Letos jsme si pro ně připravili hned několik dárků. Každý najde v aplikaci Můj T-Mobile extra porci dat na celé prázdniny, a kromě toho nabídneme všem přímo na prodejnách další překvapení – zmrzlinu a sluneční brýle, bez kterých si léto nedovedeme představit,“ dodává Maximiliano Bellassai, Chief Commercial Officer, T-Mobile Česká republika.

Letní akce

První mobilní operátor zmiňuje dárek pro uživatele tarifů s omezenými daty, tedy FUP. Pro ně si přichystal 30 GB zdarma, přičemž v červenci lze v aplikaci získat 15 GB, a to samé pak v srpnu. Podobný bonus je i pro majitele předplacených karet.

Pro ně je zde ale jen bonus za dobytí, pakliže si přidají na kredit 300 a více korun. V aplikaci si mohou aktivovat balíček 15 GB FUP na 7 dní zdarma. Tato porce ale neplatí jen v Česku, lze ji využívat i v jiných státech EU. Celá tato akce trvá od 28. 6. do 31. 8. 2023.

Letní kampaň2 1080x1080x

Zdroj: T-Mobile

Trochu netradiční bonus je připraven pro všechny klienty, kteří používají nebo mají aspoň zaregistrovaný účet v aplikaci Můj T-Mobile. Pakliže se prokážete v oficiální prodejně, můžete získat magentovo-černé sluneční brýle a osvěžující ovocné nanuky z Benešovské továrny na zmrzlinu ve dvou příchutích – černý rybíz, nebo višeň a jahoda.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat