Huawei chystá MatePad ve verzi Air

Huawei chystá MatePad ve verzi Air
2023-05-17T13:30:40+02:00
• 17. 5. 2023

Zdroj: Dotekománie

Už tento týden na akci Summer Product Launch poznáme několik novinek z dílny společnosti Huawei a mezi nimi také nalezneme nový tablet s názvem MatePad Air. Ještě před samotným začátkem unikají první fotografie zařízení, které jsou doplněny o pár klíčových specifikací. Čínský výrobce pravděpodobně nabídne nadstandardně vybavené zařízení za velmi přijatelnou cenu, aby mohlo konkurovat iPadu Air od konkurenčního Applu.

Elegantní „prémiovka“

Vpředu můžeme vyhlížet 11,5palcový LCD displej v poměru stranu 3:2, který dosáhne na 2,8K rozlišení nebo až 144Hz obnovovací frekvenci. Ve vnitřní sestavě by měla vynikat čipová sada Snapdragon 888 od Qualcommu. Paměťovou konfiguraci prozatím neznáme, ale jak je dobrým zvykem, tak určitě lze očekávat nejednu variantu.

MatePad Air 2 690x517x MatePad Air 1 690x517x

Zdroj: Gizmochina

Zadní část si připíše jeden objektiv fotoaparátu s přisvětlovací LED diodou a článek baterie o velikosti 8 300 mAh, k němuž připojí technologii rychlého 40W nabíjení. Mimo jiné tablet má mít tloušťku pouze 6,4 mm, která z něj udělá jeden z nejtenčích modelů na trhu. Do prodeje vyrazí stříbrná verze, ale to údajně nemá být jediné provedení. Bližší podrobnosti budou k dispozici v druhé polovině tohoto týdne, kdy Huawei již prozradí všechny informace včetně cenovek.

MatePad Air 3 690x517x MatePad Air 4 690x920x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat