Huawei band 8 uveden, přináší špičkové funkce pro sledování zdraví a 14denní výdrž baterie

Huawei band 8 uveden, přináší špičkové funkce pro sledování zdraví a 14denní výdrž baterie
2023-04-19T13:38:20+02:00
• 19. 4. 2023

Zdroj: Gizmochina

Čínská společnost Huawei představila další generaci fitness náramku – Huawei Band 8. Nový chytrý náramek byl představen společně s novou řadou smartphonů Nova 11, telefonem střední třídy Enjoy X a notebooky Matebook D 14 a D 16.

Huawei Band 8 již brzy v prodeji

Nová generace fitnes náramku Band 8 přichází s nízkou váhou, váží pouhých 14 gramů. Náramek je vybaven 1,47palcovým AMOLED displejem s rozlišením 368 x 194 pixelů, jehož poměr k tělu náramku činí 65 %. Displej je opatřen vysoce kvalitním ochranným sklem s 2,5D zakřivením. Náramek nabídne více než 10 000 stylů a ciferníků. Náramek bude dostupný v barevných provedeních: Magic Night Black, Cherry Pink, Emerald Green a Vibrant Orange.

Screenshot 2023 04 17 145646 997x587x

Zdroj: Gizmochina

Náramek Huawei Band 8 nabídne velmi dobrou výdrž na jedno nabití. Technické specifikace uvádí výdrž až 14 dní. Náramek podporuje rychlé nabíjení, za 5 minut nabíjení získáme dvoudenní výdrž a za 45 minut je náramek plně nabitý. Huawei Band 8 pohání systém HarmonyOS 3.1 a jedná se vůbec o první náramek této značky, který je poháněn tímto systémem. Band 8 je vybaven technologií sledování spánku TrueSleep 3.0, která oproti předchozí generaci vylepšuje přesnost o 10 %. Náramek poskytuje pokročilé funkce pro sledování spánku a poskytuje zpětnou vazbu a rady ke zlepšování spánku.

Band 8 také přichází s vylepšeným algoritmem měření srdečního tepu – TrueSeen 5.0, díky kterému vylepšuje přesnost měření až o 10 %. Údaje o měření poskytují 7denní historii přehledu klidové tepové frekvence. Náramek rovněž poskytuje data v podobě měření kyslíku v krvi, data o kondici srdce, data o zdraví u žen a v neposlední řadě také celodenní monitoring stresu. Standardní verze náramku se bude v Číně prodávat v přepočtu za zhruba 39 dolarů a verze s NFC pro bezkontaktní platby bude dostupná za zhruba 45 dolarů. Náramek bude v rámci čínského trhu dostupný od 26. dubna na Huawei Mall a dalších prodejních platformách.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat