TikTok umožní uživatelům vybrat, kdo jim může zaslat soukromou zprávu

TikTok umožní uživatelům vybrat, kdo jim může zaslat soukromou zprávu
2023-01-30T16:30:05+02:00
• 30. 1. 2023

Zdroj: Dotekománie

TikTok bez většího povšimnutí rozšířil stávají přímé zprávy o jednu novou užitečnou funkci. Nově mají uživatelé možnost si nastavit, od koho jim přímá zpráva může přijít.

TikTok vylepšil kontrolu nad zasíláním zpráv

Do té doby nebylo možné nijak filtrovat, od koho jsme chtěli zprávy dostávat. Zprávy nám mohli posílat všichni uživatelé, které jsme označili jako přítele, nebo ti, kteří nám byli doporučení. Díky této novince nyní můžeme filtrovat mnohem více do detailu. Pokud nyní budeme chtít filtrovat příchozí zprávy, můžeme vybrat buď všechny, nebo pouze přátele, vzájemně sledující, uživatelé, kterým jsme odeslali zprávu, nebo nikdo.

TikTok admits spying on journalists a US ban may be on the way 940x528x

Zdroj: PhoneArena

Díky této nové funkci mají uživatelé na TikToku mnohem lepší kontrolu nad soukromím a spamujícími účty. Pokud povolíme příjem zpráv od všech, kdokoliv nám může zprávu poslat. Pokud filtr omezíme pouze na přítele a sledované, zprávy od nich se objeví v doručení poště. Pokud povolíme zprávy od sledovaných kontaktů, zprávy od nich se nejprve objeví jako žádost o schválení, kterou můžeme zamítnout, nebo nahlásit jako spam.

V případě, že povolíme příjem zpráv od navržených přátel, znamená to, že zprávy od navržených kontaktů, včetně těch z Facebooku a od telefonních kontaktů, budou automaticky doručeny. A konečně pakliže nastavíme, že zprávy nebudeme chtít přijímat od nikoho, nikdo nám je nebude schopen odeslat. V případě již doručených zpráv však k těmto budeme mít i nadále přístup.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat