T-Mobile doplňuje vánoční nabídku

T-Mobile doplňuje vánoční nabídku
2022-12-01T15:00:59+02:00
• 1. 12. 2022

Zdroj: T-Mobile

T-Mobile již představil svou vánoční nabídku, nebo spíše akci, v rámci které se snažil nalákat na zlevněné mobily a jinou elektroniku. Vodafone mezitím představil výraznou slevu pro předplacenkáře, která obsahuje 6 GB FUP a neomezené SMS zprávy za 199 Kč. O2 se připojilo se slevou na tarif za 549 Kč, který obsahuje neomezené volání a SMS do všech sítí a FUP limit nastavený na 10 GB. T-Mobile pokračuje a dnes představil další vánoční akce.

resize image 1 1110x438x

Zdroj: T-Mobile

Vánoce u T-Mobile

Tradičně jako každý rok spouští mobilní operátor adventní kalendář ve své aplikaci pro smartphony, v kterém se ukrývá v každém dni nějaký dárek. Například zde najdou zákazníci slevy na zážitky, ubytování, tradiční dárky jako hračky nebo knihy, ale i digitální zábava a praktické tipy.

Součástí adventního kalendáře bude i možnost zapojit se do charitativního projektu a přispět na pomoc seniorům

Operátor také doplňuje nabídku slev na zařízení, přičemž některé lze pořídit i za 1 Kč. Radovat se mohou i majitelé předplacenek, které čeká odměna v aplikaci Můj T-Mobile. Za každé dobití lze dostat odměnu v podobě neomezeného volání a dat na jeden týden, přičemž minimální částka dobití je 300 Kč. Součástí je i sleva na rovní datový balíček s 24 GB (12 x 2 GB).

Firemní zákazníci s rámcovou smlouvou získají od 8. 11. neomezená data na 7 dní nebo na 30 dní zdarma při zakoupení balíčku Mobilní internet Extra nebo Mobilní internet Extra Nastálo. Novinkou v prosinci jsou navíc zlevněné balíčky Mobilní internet Extra Nastálo 8 GB za 230 Kč (místo 289 Kč) a Mobilní internet Extra Nastálo 20 GB za 349 Kč (místo 399 Kč). Zákazníci se také mohou těšit na velmi zajímavé odměny. Ke slevám od DATARTu od prosince přibudou výhody od Kärcheru nebo Astratexu a dalších, které budou k vyzvednutí v aplikaci Můj T-Mobile.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat