Vodafone odměňuje předplacenkáře výraznou slevou

Vodafone odměňuje předplacenkáře výraznou slevou
2022-11-24T11:24:43+02:00
• 24. 11. 2022

Zdroj: Vodafone

Vodafone začal lákat na vánoční slevy a akce, ale odměny pro majitele předplacených karet si nechal až na dnešek, tedy samotné spuštění akce. Bohužel asi zklameme ty, co čekali něco zadarmo, ale na druhou stranu i výrazná sleva umí potěšit.

Vánoce pro předplacenky

Vodafone se rozhodl rozdělit akci pro majitele předplacenek na čtyři fáze, které trvají jeden týden. Právě dnes si mohou pořídit 6 GB dat (FUP) a neomezené SMS zprávy v rámci síti za 199 Kč měsíčně na dobu půl roku. Původní cena tohoto balíčku je 349 Kč, takže se nabízí výrazné zlevnění. K tomu navíc si mohou vyzvednout v samoobsluze nebo aplikaci navíc 5 GB navíc, takže se dostanou na 11 GB FUP na jeden měsíc za 199 Kč.

„Chceme odměnit naše věrné zákazníky a víme, že v předvánočním shonu mobilní data ocení hned dvojnásob. Proto jsme se jim rozhodli nadělit rovnou nejvyšší datový balíček s výrazným dlouhodobým zvýhodněním,“ říká Simona Lišková, marketingová ředitelka Vodafonu.

Aktuální nabídka platí jen do 4. 12. 2022, následně bude vystřídaná za jinou. Ty budou uvedeny 5., 12. a 19. prosince a vždy bude platit jen jedna v daném období.

Vodafone prepaid 1189x851x

Zdroj: Vodafone

Majitelé předplacenek vždy najdou aktuální informace o aktuální vánoční nabídce na speciální stránce. Je otázkou, jestli nějaký dárek bude skutečně zdarma, či se bude jednat jen o plejádu slev. Zatím máme jen nápovědu, že příští týden bude k dispozici speciální edice předplacené karty, kde bude platit bonus dlouhodobě.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat