Aplikace Spotify pro Apple Watch přichází s novým designem a vylepšenou podporou offline poslechu

Aplikace Spotify pro Apple Watch přichází s novým designem a vylepšenou podporou offline poslechu
2022-11-10T09:30:58+02:00
• 10. 11. 2022

Zdroj: Dotekománie

Spotify vydalo několik aktualizací a jednou z těch, které určitě stojí za pozornost je aktualizace aplikace pro Apple Watch, která přináší změny vskutku zásadní.

Spotify přináší novinky ve své aplikaci pro Apple Watch

Společnost na svém blogu říká, že aktualizace pro Apple Watch přináší nový a vylepšený zážitek z používání a poslechu díky přepracovanému rozhraní hudební knihovny, procházení hudby, podcastů a dalších. Aktualizace přináší jednodušší přístup k hudbě, podcastům díky novému rozhraní „Tvoje knihovna“. Aplikace rovněž přináší lepší podporu stažení hudby pro offline poslech díky několika málo klepnutím. V aplikaci nyní také dostaneme větší obrázky alb a nové animace.

apple watch spotify 2000x1000x

Zdroj: Spotify

Spotify na svém blogu uvádí: „Ode dneška zavádíme pro uživatele Spotify na hodinkách Apple Watch nové a vylepšené možnosti poslechu. Znamená to, že budete moci snadněji procházet a vybírat svou oblíbenou hudbu a podcasty ve své knihovně a také rychleji stahovat hudbu k poslechu offline přímo z hodinek. K dispozici je také nový elegantní design s většími obálkami alb, animacemi a přidanými funkcemi – například přejetím prstu po displeji, že se vám skladba líbila. Nyní je jednoduché rozpoznat nové epizody označené modrou tečkou, takže vám už nikdy neuniknou čerstvé epizody od vašich oblíbených tvůrců.“

Jediné, co je zatím jedná velká neznámá, kdy Spotify spustí svou bezztrátovou kvalitu hudby – Hi-Fi, kterou již například konkurenční Apple Music nabízí. Hi-Fi byla oznámena před dlouhou dobou a zatím je stále ticho po pěšině.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat