Vodafone navyšuje datové objemy u některých předplacenek

Vodafone navyšuje datové objemy u některých předplacenek
2022-10-17T11:33:45+02:00
• 17. 10. 2022

Zdroj: Vodafone

Zákazníci vždy volají po větším množství datového objemu, hlavně s nižší cenou. Tomu se operátoři zatím brání a spíše je navyšují při zachování ceny. Nyní nás Vodafone informoval o některých změnách, které se odehrají v listopadu. Budou se týkat předplacených karet.

Vyšší objem dat

Největší změna se odehraje u Předplacené karty 30. U ní je princip jednoduchý. Maximálně za den můžete utratit jen 30 Kč, přičemž cokoliv navíc je následně jakoby zdarma. Jedna minuta, SMS i 10 MB přijde na 3 Kč. Stačí tedy provolat 10 minut a všechno ostatní je následně bez poplatku. Zde byl datový objem nastaven na 300 MB, ale nově od listopadu bude navýšen na 900 MB.

„Naším cílem je nabízet především kombinované balíčky, které obsahují hlasové služby i mobilní data. Vycházíme zákazníkům vstříc, poptávka po datech dlouhodobě roste, a proto jsme se rozhodli nyní opět navýšit jejich objem. Touto úpravou se naše nabídka znovu dostává mezi nejlepší na trhu,“ říká k novinkám Simona Lišková, ředitelka marketingu Vodafonu.

Další změny se týkají balíčku Komplet, kde za 139 Kč bude nově datový objem 1,5 GB místo původních 1,2 GB. Součástí je neomezené volání v rámci sítě Vodafone. Zde tedy nedošlo k jiné změně. Poslední úprava se dotkne balíčku s neomezenými SMS v síti Vodafone, kde bude také 1,5 GB. Cena je pak 119 Kč, což je zdražení z původních 99 Kč.

Všechny tyto změny budou platit od 24. listopadu. Již nyní Vodafone informuje zákazníky, kterých se tato změna dotkne. Nová nabídka bude k dispozici na stránkách Vodafonu v sekci předplacené karty.

Vodafone Horizontal bez loga 5535x2953x

Zdroj: Vodafone

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat