Nově je v Česku dostupná stránka @MetaCzechia

Nově je v Česku dostupná stránka @MetaCzechia
2022-10-31T18:00:44+02:00
• 31. 10. 2022

Zdroj: Meta

Nadnárodní společnosti se zpravidla soustřeďují na významné trhy. Bohužel ty menší, kam spadá i Česká republika, se mnohdy nedočkají ani oficiálního zastoupení. Například Apple zde stále nemá nějaké významné zastoupení, a to ani v případě komunikace s novinář. Meta právě činí poměrně důležitý krok a spouští @MetaCzechia.

@MetaCzechia

Meta uvádí ve své tiskové zprávě, že chce být blíže nejen svým partnerům v České republice. Proto jsme se dočkali lokalizované stránky na Facebooku právě pro českou komunitu. Tu najdete nově pod @MetaCzechia.

„Těší nás, že zakládáme novou platformu, skrze kterou se budeme moci smysluplněji zapojit a reagovat na potřeby české občanské společnosti, akademiků, politiků a firem. Velký potenciál vidíme ve vzájemné výměně nápadů s partnery a doufáme, že naše aktivity přispívají k vzájemnému propojení lidí,” říká Patrik Tovaryš, Public Policy Manager pro střední a východní Evropu společnosti Meta.

Nečekejte zcela novou stránku, která by si musela začít budovat své publikum. Jde o původní stránku @Meta, ale navíc dostala lokalizaci. Kromě běžného obsahu zde budou veřejné programy, v rámci kterých se bude diskutovat s místními organizacemi o budoucnosti digitálního světa.

meta 602x264x

Zdroj: Meta

Dalším cílem je také větší zapojení na zdejším trhu. Jedním z prvních témat bude budování metaverse a virtuální reality. Kromě toho v budoucnu bude stránka nabízet lokalizované konference, webináře, školení a další naučný obsah.

„Chceme, aby naše společná cesta k digitálnímu rozvoji byla založena na úzké spolupráci s velkým počtem zúčastněných stran a partnerů. To je důvod, proč spolupracujeme s dalšími lídry v oboru, proč investujeme do výzkumu s akademiky z celého světa. Nová facebooková stránka má přesně toto reflektovat,” dodává Jakub Turowski, Public Policy Director pro střední a východní Evropu společnosti Meta.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat