Honor X40 GT odkryjí ještě tento týden

Honor X40 GT odkryjí ještě tento týden
2022-10-11T09:30:58+02:00
• 11. 10. 2022

Zdroj: HiHonor

Necelý měsíc od oficiálního představení Honoru X40 spouští marketingovou kampaň k další žhavé novince, která tentokrát má být zaměřena především na mobilní hráče. Čínský výrobce už ve čtvrtek 13. října večer uvede herní model X40 GT, o němž v posledních dnech po internetu kolují spekulace. Zařízení to nebude mít jednoduché při prosazení mezi silnou konkurencí.

Žádná hitparáda

Přestože o telefonu víme jen minimum informací, tak i z té hrstky je více méně jasné, že nedostane za úkol útočit na nejvyšší pozice. Přední panel přijde o boční zakřivení a OLED technologii by mělo nahradit LCD řešení. Oproti zmiňovanému X40 získá výkonnější procesor Snapdragon 888 od Qualcommu. Ovšem aktuální zástupci v herním segmentu běží třeba pod Dimensity 9000 Plus nebo Snapdragon 8+ Gen 1, což je výkonnostně trochu jinde.

Honor X40 GT 1 750x1167x Honor X40 GT 2 1080x1920x

Zdroj: GSMArena

Zadní stranu zabere charakteristický prstenec, který nově obsadí tři namísto dvou objektivů fotoaparátu a samozřejmě přisvětlovací LED dioda. Firma půjde budoucím majitelům naproti i lákavějším designem, kde vyniknou fosforově zelené linky. Poslední známé vylepšení čeká nabíjení, a to zvýšení její rychlosti na 66 Wattů. Pro domácí fanoušky byl spuštěn systém předobjednávek, i když ještě nejsou upřesněny bližší podrobnosti.

Honor X40 GT 3 2160x1629x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat