3D tištěné doplňky pro mobily komerční článek

3D tištěné doplňky pro mobily [komerční článek]
2022-10-26T11:26:11+02:00
• 24. 10. 2022

O výrobě různých věcí na 3D tiskárně slyšel asi každý. V posledních letech se 3D tištěné produkty začínají dostávat z laboratoří a firem mezi běžné uživatele, protože 3D tiskárny jsou dostupnější, kvalitnější a vznikly i 3D tisková studia, která nabízejí možnost tisku na zakázku na špičkových technologiích.

Ukázkou, jak může 3D tisk využít každý je 3D tištěný stojánek na mobil určený pro pohodlné odložení telefonu na pracovním stole. I u takto „obyčejné“ věci lze využít naplno výhody 3D tisku, kdy lze posunout podobu ryze funkční věci do designového prvku. Stojánek z dílny 3Dees Industries navrhl MgA. Tomáš Vacek, který s 3Dees dlouhodobě spolupracuje.

3D 1 296x296x

Tomáš při návrhu využil své zkušenosti a navrhl velice zajímavou organickou strukturu, díky které má stojánek velkou stabilitu a současně minimalizuje spotřebovaný materiál pro jeho 3D tisk a také jeho hmotnost. Další výhodou 3D tisku je to, že lze design každého stojánku individuálně upravit (nápis, logo, nosnou strukturu apod.).

Vedle designového stojánku se běžně na 3D tiskárnách vyrábí také personalizované kryty na telefony, které nabízí přizpůsobení nejen vzhledu telefonu, ale také je možné tisknout funkční držáky pro specifické účely.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat