Google ukázal Pixel Watch, své první hodinky aktualizováno

Google ukázal Pixel Watch, své první hodinky [aktualizováno]
2022-09-19T19:30:48+02:00
• 19. 9. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 19. 9.

Již brzy bychom se měli dočkat uvedení hodinek Pixel Watch. Design Google již potvrdil, ale více informací nesdělil. Mezitím vychází najevo, že například bude použit procesor Exynos 9110 s koprocesorem Cortex-M33. Nyní se ale objevují informace kolem samotných cen. Verze s WiFi by měla mít nastavenou cenu v Evropě v rozmezí 250 a 350 eur, tedy od 6 130 až 8 600 Kč. Varianta s LTE by se měla nabízet za 399 dolarů, tedy v přepočtu přibližně za 9 800 Kč.

Aktualizováno 22. 5.

Zatímco již víme, jak budou nové hodinky od Googlu vypadat, o samotných specifikací společnost nemluvila. Zdroje ale naznačují, že se zde o výkon má starat procesor Samsung Exynos 9110. Ten byl představen v roce 2018, takže jde o poněkud starší model. Měl by mít k dispozici také koprocesor pro méně náročné operace, jako je třeba zobrazování času a podobně. Zdroje také naznačují, že tento procesor bude mít k dispozici větší velikost operační paměti. Možná se dočkáme 2 GB. Co se týče úložiště, zřejmě se nabídne 32 GB. Samotný senzor pro měření tepu poslouží i pro monitorování okysličení krve a zřejmě se dočkáme také funkce EKG.

Původní článek 11. 5.

Taktika společnosti Google je skutečně trochu netradiční. Dnes jsme se například dozvěděli, jak budou vypadat novinky Pixel 7 a Pixel 7 Pro. Aby toho nebylo málo, Google ukázal také své první chytré hodinky Google Pixel Watch.

Google Pixel Watch

Jak možná tušíte, jde jen o ukázku hodinek. Dozvěděli jsme se, že budou podporovat i mobilní sítě, nabídnou možnost placení a také budou disponovat službami Fitbit pro sledování fyzické aktivity a také samotného zdraví.

ezgif 2 816cc98a3c 600x338x

Zdroj: Google

Jde vidět, že si Google nechal záležet na samotném designu. Přední strana bude nenarušená a krytá po celé ploše sklem. Displej ale jako takový nebude zakřivený až do stran, aspoň myslíme. Nabídne se také korunka, která poslouží pro ovládání. Jak jsme tušili, hodinky Google Pixel Watch budou mít atypické vyměnitelné pásky.

ezgif 2 f93020ee9e 480x480x

Zdroj: Google

Nyní si musíme počkat na druhé pololetí tohoto roku, kdy budou hodinky Google Pixel Watch představeny společně s novými Pixely.

Zdroje: 9to5google.com, pricebaba.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat