Realme 9i brzy poznáme v 5G verzi

Realme 9i brzy poznáme v 5G verzi
2022-08-06T15:00:29+02:00
• 6. 8. 2022

Zdroj: GSMArena

Společnost Realme spustila marketingovou kampaň k nadcházející novince, která v produktové nabídce doplní 4G provedení a pochopitelně ponese název 9i 5G. Aktuální únik sice odhaluje jen minimum informací, ale doprovodné fotografie částečně přispívají k jejich rozšíření. Čínskému výrobci stačilo pouhých 7 měsíců, aby ve čtvrtek 18. srpna odhalil tento model.

Rozporuplný zástupce

Chystaný telefon by měl dorazit jako „rocková hvězda“ alespoň podle označení na reklamním plakátu. Nicméně zatímco 4G verze nesla čipovou sadu Snapdragon 680 od Qualcommu, tak očekávané zařízení má vyrukovat s 5G procesorem Dimensity 810 z dílny konkurenčního MediaTeku. Dalším lákadlem se stanou tři objektivy fotoaparátu vzadu v lehce vylepšené sestavě, které protentokrát nebudou tolik vynikat díky vynechanému ohraničení.

Realme 9i 5G 1 1200x543x

Zdroj: GSMArena

Mezi ostatními specifikacemi se určitě ukáže skener otisků prstů umístěný pod tlačítkem v boční části konstrukce. Některé zdroje dále uvádějí nasazení LCD displeje s Full HD+ rozlišením nebo článku baterie s kapacitou 5 000 mAh. Prodejní cena údajně nemá po přepočtu překročit hranici 4 850 Kč, takže půjde spíše o cenově dostupný přírůstek. Oproti 4G zástupci může také přijít kvalitnější displej, větší úložiště. rychlejší technologie nabíjení a aktuálnější software.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat