Trucaller představil novou aplikaci pro online hovory – Open Doors

Trucaller představil novou aplikaci pro online hovory – Open Doors
2022-07-22T18:32:21+02:00
• 23. 7. 2022

Zdroj: UnliHow

Společnost True Software, která vyvíjí software Truecaller představila novou aplikaci pro audio hovory – Open Doors. Ta nabídne jednoduchou možnost připojit se k audio chatům se svými přáteli, nebo rodinou.

Open Doors je nová aplikace pro audiochaty

Registrace do aplikace je jednoduchá a nevyžaduje žádný účet. Stačí pouze registrace pomocí telefonního čísla a potvrzení buď jednorázového OTP kódu, nebo telefonního hovoru. Není tedy podmínkou to, aby musel uživatel mít účet pro aplikaci Truecaller. Aplikace pro uskutečnění hovorů požaduje přístup ke kontaktům a mikrofonu.

OpenDoors Screens 2400x1490x

Zdroj: TechCrunch

Aplikace je dostupná jak pro iOS, tak i pro Android a skupinové audiochaty fungují zcela bez problémů napříč oběma platformami. Pro uskutečnění resp. připojení se ke skupinovému chatu postačí potvrdit buď nasdílený odkaz, nebo na základě upozornění, které obdrží od svých kontaktů, které rovněž používají Open Doors.

Společnost True Software rovněž poznamenává, že se uživatelé nemusí obávat o své soukromí. Informace o audiochatech nebudou uchovávány a rovněž nebude možné, aby uživatelé viděli navzájem svá telefonní čísla. Aplikace je aktuálně lokalizovaná do jazyka angličtina, francouzština, hindština a španělština s tím, že v budoucnu by měly přibýt další jazyky.

Zdroje: fonearena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat