Čínské Vivo dokončuje model T2

Čínské Vivo dokončuje model T2
2022-05-18T06:30:14+02:00
• 18. 5. 2022

Zdroj: Vivo

Modelová řada T od společnosti Vivo nepatří zrovna mezi série s nejširší nabídkou telefonů, neboť jeho historie sahá jen do října loňského roku. Nicméně na cestě je teď první zástupce v rámci druhé generace, kterého v oficiální podobě poznáme v pondělí 23. května. Případné zájemce čeká velmi uspokojivá výbava, i když prodejní cenu zatím přesně neznáme.

Bez kompromisů

V přední části lze vyhlížet 6,62palcový AMOLED panel s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Děrovaný otvor nahoře uprostřed bude zřejmě hostit 16megapixelovou selfie kamerku. Hlavní výkon pod kontrolu dostane osmijádrový čip Snapdragon 870 od Qualcommu, 8/12GB paměť RAM nebo 128/256GB úložiště na uživatelská data.

Vivo T2 5G 1 629x606x

Vivo T2 5G | Zdroj: GSMArena

Milovníci mobilního fotografování mají k využití dostat celkem tři objektivy fotoaparátu (64 + 12 + 2 MPx). Výdrž zajistí 4 700mAh baterie s podporou rychlého 80W nabíjení přes USB-C port. Uvnitř zařízení poběží systém Android 12 pod platformou OriginOS Ocean.

Očekávanou výbavu můžeme uzavřít skenerem otisků prstů pod displejem, technologií NFC či funkcí dual-SIM. Telefon s největší pravděpodobností bude plně vycházet z iQOO Neo6 SE, ale nedělejme ukvapené závěry a vyčkejme, co nejbližší dny přinesou.

Vivo T2 5G 2 742x907x

Vivo T2 5G | Zdroj: GSMArena

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat