Realme V23i ovládne nízká cenovka

Realme V23i ovládne nízká cenovka
2022-05-09T09:30:38+02:00
• 9. 5. 2022

Zdroj: Realme

Na méně náročné uživatele bude mít políčena mobilní novinka z dílny společnosti Realme. K dispozici jsou fotografie a výpis výbavy patřící modelu V23i, který od března letošního roku byl ukrytý jen pod kódovým označením RMX3576. Nicméně čínský výrobce nevymýšlel vůbec žádné složitosti, ale za málo peněz dostanete adekvátně vybavené zařízení.

Levná vstupenka

Přední část má získat 6,56palcový LCD panel s HD+ rozlišením a klasický „Waterdrop“ výřez vyplní 8megapixelová selfie kamerka. Hardwarovou stránku zastoupí procesor Dimensity 700 od MediaTeku, 4/8GB operační paměť RAM postavená vedle 128/256GB interního úložiště. Zároveň nelze ani vyloučit podporu paměťových microSD karet.

Celkovou výdrž by měla udávat baterie s kapacitou 5 000 mAh, která potěší alespoň technologii rychlého 33W nabíjení. Zadní partie bude patřit dvojici objektivů fotoaparátu složené z 13MPx a 2MPx snímače, což nepodá zrovna nijak oslnivý výkon. Zatím nekompletní seznam uzavírá boční skener otisků prstů, dvě přisvětlovací LED diody nebo dvě barevná provedení (černé, modré).

Konečnou cenu zřejmě poznáme až těsně před zahájením oficiálního prodeje, i když se aspoň spekuluje nad částkou v přepočtu 4 979 Kč za základní paměťovou konfiguraci 4 + 128 GB.

Realme V23i 1235x601x

Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat