Realme představí našlapaný tablet Pad X už 26. května

Realme představí našlapaný tablet Pad X už 26. května
2022-05-23T15:00:49+02:00
• 23. 5. 2022

Zdroj: GSMArena

Spekulace kolem dalšího tabletu z dílny Realme jsou u konce, neboť firma oznámila datum tiskové konference, kde dojde k oficiálnímu představení tabletu s názvem Pad X. Fanoušci značky si mohou poznamenat datum 26. května a do té doby zatím musíme spoléhat jen na uniklé informace. Ty ovšem také zahrnují detailní fotografie zařízení.

Žhavé zboží

První 5G tablet od Realme bude vynikat kvalitním displejem s tenkými rámečky dokola, k němuž doposud lze doplnit panel typu LCD, QHD+ rozlišení nebo 120Hz obnovovací frekvenci. Přední kamerku umístí na delší svislou stranu tabletu. Dále rozhodně zaujme očekávaná tloušťka 7,1 mm. Hlavní výkon by měla obstarat čipová sada Snapdragon 870 od Qualcommu po boku 4/6GB paměti RAM a 64/128GB úložiště.

realme pad x 3 835x672x

Zdroj: Fonearena

Zadní strana nabídne 8 360mAh článek baterie a jeden osamocený objektiv fotoaparátu bez přisvětlovací LED diody. Nekompletní seznam výbavy uzavírá podpora dotykového pera, slot pro datovou SIM kartu či tři barevná provedení (modré, šedé, zelené). Další podrobnosti budou známy již v následujících dnech. Nakonec v druhé polovině tohoto roku ještě poznáme tablet Realme Pad 5G Master Explorer Edition s chystaným procesorem Snapdragon 8+ Gen 1.

realme pad x 1 935x822x

Zdroj: Fonearena

Zdroje: gizmochina.com, fonearena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat