Marshall představil dva nové reproduktory

Marshall představil dva nové reproduktory
2022-05-07T09:30:28+02:00
• 7. 5. 2022

Zdroj: Marshallheadphones

Legendární výrobce zesilovačů, společnost Marshall v oficiální podobě představila rovnou dva nové bezdrátové reproduktory. Zatímco přírůstek Emberton II je pouze vylepšeným nástupcem poslední verze, druhý model s názvem Willen se prozatímně stává nejmenším audio doplňkem od britského producenta. Obě zařízení jsou nyní dostupná v předprodeji za relativně přijatelnou cenovku.

Vkusné novinky

Když vynecháme samotné rozměry, mnoho zásadních rozdílů mezi těmito reproduktory nenajdete. Pro komunikaci používají funkci Bluetooth 5.1, zvýšenou odolnost dokládají certifikací IP67 nebo nesou USB-C port. Dále podporovaný Stack mód přináší možnost propojení více zařízení mezi sebou pro větší hudební zážitek.

Emberton II 1 2000x1663x Emberton II 2 2000x1123x

Marshall Emberton II | Zdroj: Marshallheadphones

V doprovodné aplikaci lze lépe vyladit vycházející zvuk přes ekvalizér či také stahovat aktualizace firmwaru. Model Emberton II s maximálním výkonem 87 dB zvládne vkuse hrát 30 hodin. Miniaturní zástupce Willen zvládne okolo 15 hodin poslechu a udávaný výkon 82 dB nebude vytvářet výrazný rozdíl. Plusovým bodem u varianty Willen může být přítomnost vestavěného mikrofonu.

Každopádně firma Marshall spustila předprodej ve svém e-shopu. Druhou generaci Emberton si cení na 170 dolarů (tj. cca 3 976 Kč) a Willen pořídíte od 120 dolarů (tj. cca 2 806 Kč).

Willen 2 2000x1123x

Marshall Willen | Zdroj: Marshallheadphones

Zdroje: phonearena.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat