Co umí zařízení HUAWEI WATCH GT Runner? Profesionální tracker pro sprotovce a chytrá váha zdarma! sponzorovaný článek

Co umí zařízení HUAWEI WATCH GT Runner? Profesionální tracker pro sprotovce a chytrá váha zdarma! [sponzorovaný článek]
2022-04-21T12:18:27+02:00
• 18. 4. 2022

S rychlým vývojem a pokrokem chytrých nositelných zařízení už profesionální běžecké hodinky nejsou jen jednoduchým zařízením. Aby bylo možné lépe vyhovět různým požadavkům různých uživatelů, mají hodinky různé funkce. Společnost Huawei představila prémiové zařízení HUAWEI WATCH GT Runner, které je určeno speciálně pro běžce.

Hodinky HUAWEI WATCH řady GT od svého uvedení na trh dosáhly mnoha průlomů v oblasti technologie zpracování, osobní kondice a zjišťování zdravotního stavu. Předchozí generace byla mezi chytrými nositelnými zařízeními velmi oblíbená díky svému dobrému výkonu a celkově vynikajícím schopnostem. Ale se změnami ve společnosti se stále více lidí věnuje outdoorovým sportům, takže správné funkce jsou při výběru chytrého nositelného zařízení nutností. Hodinky HUAWEI WATCH GT Runner jsou tak profesionálním produktem v oblasti sportu.

800 800 7191452FCF2B662EA9F55E6ECB2747AC 800x800x

Zdroj: Huawei

Je vyroben s ohledem na běžce a poskytuje pohodlné nošení

Huawei WATCH GT Runner jsou profesionální běžecké hodinky s novým designem oproti řadě Huawei WATCHGT. Hodinky mají šířku 46 milimetrů a disponují mimořádně jasným 1,43palcovým displejem AMOLED. Konstrukce je tvořena ultralehkým materiálem odolným proti opotřebení a celkově tak váží jen 38,5 g.

Hodinky Huawei WATCH GT Runner mají také přizpůsobený ciferník s údaji pro běžce. Například na číselníku výchozího nastavení naší aplikace můžete přehledně zobrazit údaje, jako je tréninková zátěž, běžecký index, doba odpočinku, nadmořská výška, počasí a další. Kromě toho můžete také přizpůsobit zobrazované údaje o cvičení, což vám umožní okamžitě vidět stav cvičení a upravit šíři a náročnost cvičení, a to na základě vědecky podložených dat.

800 800 3A1E986D9298B1BF05AE23C11706D13E 800x800x

Zdroj: Huawei

Pokud jde o pohodlí při nošení, Huawei WATCH GT Runner zohledňují pohybové vlastnosti při běhu a volí ergonomické konstrukční řešení s 3D zakřivenou spodní částí. Zakřivená konstrukce lépe vyhovuje charakteristikám zápěstních kůstek a také usnadňuje pocení, takže se pohodlně nosí a je méně náchylná k viklání na ruce. Konstrukce také zajišťuje vysokou přesnost monitorování srdečního tepu díky minimalizaci rušení vnějšími zdroji světla.

GPS pro přesné určení polohy

V řadě HUAWEI WATCH GT se objevilo několik hodinek, které mnoho lidí používá k zaznamenávání běžeckých informací, což je pro běžného uživatele skvělé, ale pro náročnější běžce to stále není dostatečně profesionální. Hodinky HUAWEI WATCH GT Runner mají řadu vylepšení pro běžce, z nichž nejdůležitější je vylepšená přesnost GPS, přesněji přesnost GPS při položeném telefonu.

gsmarena 008 1200x800x

Hodinky HUAWEI WATCH GT Runner mají vestavěný dvoufrekvenční pětihvězdičkový čip GNSS s vysokou přesností určování polohy. Díky novému hardwarovému designu má Huawei WATCH GT Runner také přidanou externí anténu s kompozitním vláknovým materiálem, který anténu obepíná, což výrazně omezuje rušivé faktory, jako je kov. Tato konstrukce zajišťuje přesnost určení polohy GPS v parcích, horách nebo v nepříznivých přírodních podmínkách. Hodinky Huawei WATCH GT Runner jsou vybaveny pěti systémy satelitního určování polohy včetně GPS, Beidou, GLONASS, Galileo a QZSS.

Profesionální sportovní zpravodajství pro vědecký běh

Aby hodinky Huawei WATCH GT Runner poskytovaly uživateli přesnou zpětnou vazbu, vyvinuly funkci „Index síly při běhu“ založenou na profesionálním systému hodnocení sportovních schopností HUAWEI TruSport. Tato funkce slouží ke kontrole běžecké vytrvalosti a úrovně technické výkonnosti a dalších komplexních ukazatelů. Jednoduše řečeno: čím vyšší je index síly při běhu měřený hodinkami Huawei WATCH GT Runner, tím lepší je váš výkon.

Desktop WATCH GT Runner 7 reasons to buy 2380x1190x

Zdroj: Huawei

Kromě toho jsou hodinky Huawei WATCH GT Runner vybaveny novým systémem TruSeen 5.0+, který nejenže vylepšuje modul měření srdečního tepu na 8 PD pro přesnější záznam srdečního tepu, ale také mění jeho rozložení ze čtyřbodového na kruhové, čímž výrazně zvyšuje přesnost detekce srdečního tepu. Kromě toho Huawei WATCH GT Runner podporují také detekci kyslíku v krvi na horním zápěstí, což může uživatelům pomoci lépe porozumět jejich zdravotnímu stavu během sportovní aktivity.

14 denní mimořádně dlouhá výdrže baterie

Huawei WATCH GT Runner poskytuje 14denní mimořádně dlouhou výdrž baterie při používání tzv. inteligentního režimu. Při intenzivním používání poskytne 7 dní výdrže. Huawei WATCH GT Runner zároveň podporuje nejen běžné bezdrátové nabíjení, ale dokáže se v nouzových situacích dobít energií i pomocí reverzního bezdrátového nabíjení z telefonu.

800 800 89B3DB0A515B22C03955006B9206B367 800x800x

Zdroj: Huawei

Stěží najdete lepší sport tracker

Huawei WATCH GT Runner splňují základní požadavky běžecké komunity na profesionální běžecké hodinky, které jsou lehké na nošení, přesně určují polohu a vědecky navádějí při cvičení. Ještě působivější jsou pokročilé funkce vyvinuté z vynikajících základních funkcí.

Hodinky Huawei GT Runner jsou vysoce kvalitní zařízení s více funkcemi než jiné běžecké hodinky. Za rozumnou běžná cena smartwatch GT Runner se stávají vysoce kvalitními profesionálními běžeckými hodinkami, u kterých je těžké hledat nedostatky. Navíc jako bonus dostanete ke koupi chytrou váhu od Huawei třetí generace za 999 Kč. Navíc náhradní pásek stojí jen 49 Kč. Výsledná cena je tedy bezkonkurenční.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat