Realme V25 bude první s novou neznámou technologií

Realme V25 bude první s novou neznámou technologií
2022-02-26T15:00:47+02:00
• 26. 2. 2022

Zdroj: Realme

Hlavní marketingový ředitel společnosti Realme se trochu rozpovídal o mobilní novince s názvem V25, která k dnešnímu dni prošla již několika certifikačními procesy pod označením RMX3475. Telefon za sebou v databázích zanechal klíčové specifikace a ty z něj rovnou dělají klasického reprezentanta vyšší střední třídy. Poslední záchranou může být jedna očekávaná technologie.

Brzy na pultech

Přední část by měl zabrat 6,58palcový TFT LCD displej s Full HD+ rozlišením a proděravěný otvor pro 16megapixelovou selfie kamerku. Dovnitř najde cestu osmijádrový čip od Qualcommu, ke kterému nasadí několik hardwarových konfigurací. K 6/8/12GB operační paměti RAM připojí 128/256GB interní úložiště včetně podpory paměťových microSD karet.

Realme RMX3475 960x640x

Zdroj: Gizmochina

Záda ponesou celkem tři objektivy fotoaparátu (64 + 2 + 2 MPx) a 5 000mAh článek baterie s technologií rychlého 33W nabíjení. Nebude také chybět boční čtečka otisků prstů nebo podpora 5G sítí. Uživatelským prostředím doprovodí softwarové rozhraní Realme UI 3.0 postavené nad operačním systémem Android 12.

Technologie zmiňovaná v úvodu nebyla zatím nijak upřesněna. Nicméně k oficiálnímu představení má dojít ještě během tohoto měsíce, kdy mimo jiné zjistíme konečné prodejní ceny. Výrobce přinese až tři barevné varianty.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat