Nové Garmin Vivomove Sport zaujmou zajímavě řešením displejem a přívětivou cenovkou

Nové Garmin Vivomove Sport zaujmou zajímavě řešením displejem a přívětivou cenovkou
2022-01-08T11:30:58+02:00
• 8. 1. 2022

Garmin Vivomore Sport; Zdroj: Garmin

1

Na právě probíhajícím veletrhu CES 2022 v Las Vegas se výrobci chlubí svými nejnovějšími produkty a technologiemi a pozadu nezůstává ani světově výrobce chytrý hodinek Garmin. Kromě hodinek Venu 2 Plus tak společnost uvedla také model Vivomove Sport, který kombinuje vlastnosti klasických analogových hodinek  a senzory z chytrých hodinek.

Garmin Vivomove Sport

Nové Garmin Vivomove Sport zaujmou již na první pohled svou nenápadnou konstrukcí. Kromě klasických ručiček je zde ukryt také malý displej, který bude aktivní pouze v případě, kdy jej uživatel potřebuje. Displej se samozřejmě dotykový a obstarává zobrazování různých informací a dat. Vzhledem k přítomnosti ručiček by ale jeho ovládání nemuselo být zrovna nejpříjemnější, Garmin si s tím ale poradil po svém. Jakmile hodinky rozpoznají, že chce uživatel s displejem manipulovat, ručičky se automaticky „uklidí“ na stranu, displeji tak nebudou překážet.

20210614 Support FIT 0087 RGB small 1280x853x 20210614 Support FIT 0160 RGB small 1280x853x 20210614 Support FIT 0353 RGB small 1280x853x

Zdroj: Garmin

Jelikož je Garmin proslulý zejména svými pokročilými zdravotnými a sportovními funkcemi, výjimkou nejsou ani nové Vivomove Sport. Nechybí zde podpora nepřetržité sledování tepové frekvence, pokročilé sledování spánku, sledování hydratace nebo monitorování energie Body Battery, která pomáhá naplánovat ideální dobu cvičení v závislosti na aktuální energetické hladině těla. Připraveno je zde také nespočet sportovních aktivit, na vestavěný GPS modul už ale nedostalo. Ke sledování polohy tak bude sloužit pouze spárovaný smartphone. Po stránce výdrže na tom hodinky také nejsou vůbec špatně, v režimu chytrých hodinek výrobce udává výdrž až 5 dní, při „hodinkovém“ módu pak 6 dní.

Garmin Vivomove Sport jsou již nyní dostupné v USA skrze předprodej, jejich cenovka startuje na 180 dolarech. Na výběr je černá, bílá, mentolová, hnědá a zelená barvy, zda a za kolik se hodinky dostanou také na náš trh prozatím nevíme, pravděpodobně ale ano.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

jabiru jabiru

10. 1. 2022, 9:41

Odejde všem uživatelům přesně po 2,5 roce ten OLED displej, jako u první generace?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat