Skagen připravil hodinky Falster Gen 6 se starým Wear OS

Skagen připravil hodinky Falster Gen 6 se starým Wear OS
2022-01-08T09:30:32+02:00
• 8. 1. 2022

Zdroj: Skagen

V pořadí 6. generaci hodinek Falster si připravila známá značka Skagen původem z Dánska. Ta mimo jiné spadá do portfolia americké společnosti Fossil. Ačkoliv by uživatelé očekávali pořádnou aktualizaci, tak seznam specifikací zatím nevypadá příliš přesvědčivě. Přitom sama firma láká na nejlepší kombinaci módy a technologií, kterou doposud uvolnila do prodeje.

Design hraje prim

Skagen Falster Gen 6 disponuje 1,28palcovým displejem (416 x 416 pixelů) a otočnou korunkou, dvěma tlačítky – vše po jedné straně. Pouzdro o velikosti 41 mm bylo vyrobeno z nerezové oceli, získalo certifikaci vodotěsnosti 5 ATM nebo nabízí 20mm řemínky, které jsou uživatelsky vyměnitelné. Hardwarovou část zastupuje procesor Snapdragon Wear 4100+ od Qualcommu, 1GB operační paměť RAM po boku 8GB interního úložiště.

Falster Gen 6 3 1000x1160x Falster Gen 6 2 1000x1160x

Zdroj: Skagen

Přesná kapacita baterie není známa, ale za pouhých 30 minut se zvládnou nabít na 80% hodnotu a je připraveno několik režimů – od 24hodinové výdrže až po tu několikadenní. Snímač tepové frekvence doplňuje měřič hladiny kyslíku v krvi (SpO2). Uvnitř běží starší operační systém Wear OS 2, který nahradí Wear OS 3 až někdy během letošního roku. Výbavu uzavírá GPS modul či technologie NFC pro bezkontaktní placení přes Google Pay.

Případní zájemci mohou vybírat z 5 barev pouzdra a 7 druhů řemínků za cenu začínající u hranice 295 dolarů (tj. cca 6 348 Kč).

Falster Gen 6 1 1366x1304x

Zdroj: Skagen

Zdroje: skagen.com, phonearena.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat