Black Friday: Oclean kartáčky cenově ještě dostupnější! sponzorovaný článek

Black Friday: Oclean kartáčky cenově ještě dostupnější! [sponzorovaný článek]
2021-12-01T06:00:37+02:00
• 1. 12. 2021

Společnost Xiaomi pravděpodobně netřeba detailně představovat. Svou popularitu nabila hlavně skrze kvalitní mobilní telefony a různé gadgety, které dnes najdeme ve většině domácností. Xiaomi se dokonce začalo věnovat i chytrým kartáčkům a vy si takový můžete pořídit z oficiálního obchodu. Navíc v rámci Black Friday akce jej získáte za velmi nízké ceny. 

Oclean W10

Je libo chytrou ústní sprcho pro čištění mezizubních prostor? Pak je tu Oclean W10! Zařízení poskytuje vyjímatelný zásobník na vodu o objemu 200 ml, IPX7 certifikaci, chytrý časovač, 4 výkonné trysky nebo až 15denní výdrž na jedno nabití. Připravena je také frekvence až 1400 pulzů za minutu, 5 režimů intenzity a v neposlední řadě nabíjení pomocí USB-C konektoru. 

Oclean Oclean

To vše můžete mít za 1 350 Kč, tedy o 24 % levněji než obvykle. Zakoupit si Oclean W10 můžete z oficiálního obchodu ZDE

Oclean X

Špičkový kartáček poskytuje 42 000 otáček za minutu, tlakový senzor, a dokáže analyzovat méně čištěná místa pomocí gyroskopu a AI. Dále kartáček poskytuje volitelnou 32-stupňovou intenzitu, značkové štětiny DuPont, dotykový barevný displej s vlastním OS, nebo podporu pro iOS a Android.

Oclean Oclean

V praxi oceníte možnost aktivovat vlastní režimy, které se mohou lišit v nastavení tvrdosti kartáčku a rychlosti otáček. V rámci balení je k dispozici třeba magnetická nabíječka a stojánek. Přítomnost voděodolnosti IPX7 je pak samozřejmostí.

To vše můžete mít za 1 125 Kč, tedy o 44 % levněji než obvykle. K tomu získáte zdarma 4 náhradní kartáčky. Zakoupit si kartáček můžete z oficiálního obchodu ZDE

Oclean S1

Pro větší jistotu, že je váš kartáček čistý a bez bakterií, vám doporučujeme Oclean S1. Dokáže totiž zlikvidovat drtivnou většinu bakterií ve vašem kartáčku a při čištění zubů tak budete mít jistotu, že je opravdu čistíte a nezanášíte si bakterie do dásní a zubů.

Oclean Oclean

Tento šikovný přístroj dokáže prostřednictvím UVC-LED záření rychle a účinně sterilizovat zubní kartáčky a odstraní tak až 99,9 % bakterií. Zajistí, že vaše pomůcky na čištění zubů budou vždy hygienické, čímž můžete účinně předcházet onemocněním dásní, zubnímu kazu a infekčním chorobám. K automatické sterilizaci dochází každé 2 minuty po dobu 6 hodin, takže se nemusíte vůbec o nic starat. Je to pohodlné, chytré a hlavně spolehlivé!

To vše můžete mít za 675 Kč. Zakoupit si Ocelan S1 můžete z oficiálního obchodu ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat