Spotify zavádí možnost zablokovat uživatele, kteří vás sledují

Spotify zavádí možnost zablokovat uživatele, kteří vás sledují
2021-11-12T16:30:50+02:00
• 12. 11. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Streamovací služba Spotify není tak úplně sociální síť v tom pravém smyslu, a proto blokování uživatelů zde možná každému nedává tak úplně smysl. Ale ano, Spotify nyní dává možnost každému, aby mohl zablokovat uživatele, u kterých nechceme, aby nás dále sledovali.

Spotify ve své službě klade důraz i na soukromí

Doposavad, pakliže jsme chtěli na Spotify někoho zablokovat, museli jsme požádat zákaznickou podporu. Nyní bude možné tento krok provést přímo v aplikaci pro mobilní telefon, nebo na počítači. Uživatelé se této možnosti již nějaký čas dožadovali. Možnost zablokování je užitečná především tehdy, kdy již nechceme, aby uživatel, který nás sleduje, měl přístup k našim playlistům nebo aktivitě.

Spotify 2 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

V roce 2018 společnost připustila, že by tuto možnost v budoucnu zpřístupnila. Neuvedla ale žádný časový plán nebo termín, kdy by se tak mohlo stát. V roce 2019 Spotify umožnila uživatelům blokovat umělce, které nechtěli, aby jim byli přehráváni. Nyní konečně přichází dlouho očekávaná možnost přímého blokování. Novinka se aktuálně začíná rozšiřovat pro všechny uživatele. Jakmile bude dostupná, bude stačit navštívit profil daného uživatele a zde z nabídky vybrat možnost ho zablokovat. Ten poté již nebude mít přístup na váš profil, k playlistům a aktivitě.

Zdroj: engadget.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat