Realme vytasilo svůj první cloudový telefon Q3t

Realme vytasilo svůj první cloudový telefon Q3t
2021-11-11T22:08:23+02:00
• 12. 11. 2021

Zdroj: Gizchina.com

Společnost Realme zařadila do svého portfolia první cloudový telefon s názvem Q3t. Ovšem už v samotném úvodu musíme dodat, že nejde o zařízení bez vnitřního úložiště a odkázané čistě na vzdálené služby. Výrobce zvolil převážně nadstandardní prvky do seznamu výbavy, což modelu ve střední třídě prospěje v kombinaci s rozumnou cenovkou.

Tak trochu jinak

Vpředu se nachází 6,67palcový IPS LCD displej s FullHD+ rozlišením a 144Hz obnovovací frekvencí. Proděravěný otvor obsahuje 16MPx selfie kamerku. Hardwarová část je poskládána z čipové sady Snapdragon 778G od Qualcommu, 8GB operační paměti RAM (+ 5 GB virtuálně) nebo 256GB interního úložiště, které podporuje paměťové microSD karty.

Q3t 2 1964x1080x

Zdroj: Gizchina.com

Zadní stranu obsadila trojice fotoaparátů (48 + 2 + 2 MPx) a 5 000mAh článek baterie s rychlým 30W nabíjením. Uživatelským prostředím doprovází operační systém Android 11 překrytý vlastní nadstavbou Realme UI 2.0. U zmiňovaných cloudových služeb zmiňuji hlavně jednoduchý přístup nebo řadu přizpůsobení při práci s nimi.

Samozřejmě nechybí podpora 5G sítí, boční snímač otisků prstů, 3,5mm sluchátkový jack s podporou Hi-Res Audio, technologie NFC, USB-C port či funkce dual-SIM. Připraveny jsou dvě barevné verze (Night Sky Blue, Nebula) za cenu v přepočtu 7 170 Kč.

Zdroje: gizchina.com, gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat