Nové Huawei Watch GT 3 lákají na eleganci, dlouhou výdrž a sluchátka zdarma sponzorovaný článek

Nové Huawei Watch GT 3 lákají na eleganci, dlouhou výdrž a sluchátka zdarma [sponzorovaný článek]
2021-12-01T19:51:05+02:00
• 29. 11. 2021

Huawei Watch GT 3; Zdroj: Huawei

Nové Huawei Watch GT 3 zamířily na český trh. Od dnešního dne si je můžete předobjednat u Mobil Pohotovosti. Právě předprodej hodinek je obzvlášť výhodný, protože k nim jako dárek dostanete bezdrátová sluchátka Huawei FreeBuds 4i. Nabídka ale platí pouze tento týden.

Huawei Watch GT 3

Nutno uznat, že Huawei Watch GT 3 se povedly, obzvlášť po designové stránce vypadají hodinky skutečně prémiově. Tělo z nerezové oceli spolu s koženým nebo ocelovým řemínkem zajišťují hodinkám stylový, ale minimalistický design. Na výběr je mezi menší 42mm a větší 46mm variantou, které se liší hlavně velikostí AMOLED displeje. Novinkou je také postranní otočná korunka s haptickou odezvou, která nyní slouží i k ovládání smartwatch.

Nicméně i z hlediska funkcí mají nové Watch GT 3 od Huawei čím zaujmout. Potěší přesnější GPS se systémem 5 satelitů, vylepšený monitor srdeční aktivity, celodenní měření kyslíku v krvi (SpO2) a nově také měření teploty pokožky. Hodinky můžete použít i pro vyřízení hovorů, jelikož disponují reproduktorem a mikrofonem. Na jedno nabití vydrží Watch GT 3 46mm velmi sympatických 14 dní, menší verze pak 7 dní. Novinkou je také podpora jakékoli bezdrátové nabíječky, případně reverzního nabíjení skrze telefony Huawei.

Huawei Watch GT 3 se sluchátky zdarma

Předobjednat si nové Huawei Watch GT 3 můžete už nyní. Pokud to stihnete do neděle 5. prosince, dostanete k hodinkám zdarma sluchátka FreeBuds 4i v hodnotě 1 490 Kč. Cena Watch GT 3 startuje na 6 890 Kč u 42mm i 46mm. Na výběr je mezi černou, stříbrnou a zlatou variantou, které se liší i dodávaným řemínkem.

Huawei Watch GT 3 Freebuds 4i 1200x602x

Huawei Watch GT 3

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat