Twitter si pohrává s možností úpravy záložek v navigačním panelu

Twitter si pohrává s možností úpravy záložek v navigačním panelu
2021-10-28T18:30:46+02:00
• 29. 10. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

Twitter testuje několik nových funkcí, které plánuje integrovat do své mobilní aplikace a jednou z nich je možnost přizpůsobení navigačního panelu. Tato novinka by se měla objevit v mobilní aplikaci pro iOS a pravděpodobně také pro Android.

Twitter zavede novinku, bude ale zřejmě dostupná jen platícím uživatelům

Podle informací, které zveřejnil Alessandro Paluzzi na svém twitterovém profilu a který je známý sdílením novinek nejen kolem aplikace Twitter, ale také dalších sociálních sítích, by měli uživatelé mít nově možnost upravovat záložky, které se budou zobrazovat na navigačním panelu. Ve výchozím stavu jsou na navigačním panelu zobrazeny záložky Domů, Vyhledávání, Oznámení a Zprávy. Vzhledem k tomu, že se na Twitteru objevily nové funkce, jako jsou například Spaces nebo Komunity, nabízí se, aby navigační lišta nabídla prostor pro další záložky.

twitter 579x892x

Zdroj: Twitter

Díky této novince, budou mít uživatelé na výběr, které záložky budou na navigačním panelu zobrazovány. Podle informací bude možné na panelu zobrazit minimálně dvě a maximálně šest záložek s tím, že záložka Domů bude na panelu zobrazena vždy. K dispozici budou rovněž karty, které umožní přístup k seznamům, přehledu dostupných záložek, k osobnímu profilu, nebo možnostem monetizace. Podle dostupných informací je ale možné, že novinka nebude dostupná pro všechny, ale pouze pro platící uživatele, kteří mají předplacený Twitter Blue, který vyjde měsíčně zhruba na 3 dolary.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat