Lamax představuje své nekompromisní bezdrátové špunty Dots2 Touch a levnější Trims1

Lamax představuje své nekompromisní bezdrátové špunty Dots2 Touch a levnější Trims1
2021-10-27T16:30:40+02:00
• 27. 10. 2021

Zdroj: Lamax

Společnost Lamax, která je předním dodavatelem spotřební elektroniky, představuje dvojici bezdrátových sluchátek Dots2 Touch a Trims1. Sluchátka by měla přinést nekompromisní zvukové parametry a díky tomu tak poskytnou ten nejlepší zvukový zážitek pro každého audiofila.

Lamax Dost2 Touch a Trims1: bezdrátový poslech bez kompromisů

Sluchátka přináší maximální pohodlí při nošení bez omezení a nutnosti fyzického propojení se zdrojem zvuku, šestihodinovou výdrž na jedno nabití a dalších 24 hodin poslechu díky energii dodávané z praktického pouzdra.

Lamax Dots2 Touch

Tato sluchátka přichází s klasickým peckovým vzhledem. Jejich konstrukce je předurčena pro skvělý basový poslech, a to nejen díky jejich konstrukci a membránovým nástavcům, ale také díky vylepšené technologii BeatBass®. S dotykovým ovládáním přes technologii Bluetooth 5.0 budete mít přehrávání hudby vždy pod kontrolou, i když zrovna nebudete mít smartphone po ruce. Bezdrátový dosah činí až 10 metrů. Díky praktickému pouzdru, které zajistí energii až na 24 hodin, je sluchátka možné kdykoliv pohodlně nabít, a to i bezdrátově. Samotná sluchátka vydrží na jedno nabití až 6 hodin poslechu. Pokud dojde energie v nabíjecím pouzdře, přes USB-C rozhraní je opět plně nabito  za dvě hodiny.

lamax dots2 touch 2 1349x897x

Zdroj: Lamax

Sluchátka jsou vybavena podporou AAC a SBS kodeků a v kombinaci s technologií BeatBass® tak zaručují perfektní kvalitu poslechu a ten nejlepší zvuk. Kromě dotykového ovládání sluchátka podporují i ovládání hlasem skrze hlasové asistenty Siri a Google Asistenta. Sluchátka jsou dostupná na oficiálním e-shopu výrobce za cenu 1 890 Kč.

lamax dots2 touch 3 1273x897x

Zdroj: Lamax

Lamax Trims1

Sluchátka Trims1 přináší podobné zvukové parametry jako Dots2 Touch. Nechybí jim ani technologie BeatBass®, díky které budou basy opravdovým zážitkem. Oproti Dots2 Tocuh však přichází s odlišným designem, který se více podobá tomu, jaký můžeme vidět například u konkurenčních Apple AirPods.

Lamax Trims1 2 1149x898x

Zdroj: Lamax

V balení jsou přibaleny hned tři velikosti gumových nástavců, takže sluchátka padnou do ucha prakticky každému. Díky bezdrátové technologii Bluetooth 5.0 mají sluchátka dosah až 10 metrů, samozřejmostí je dotykové ovládání a intuitivní ovládání hlasem skrze Siri a Google Asistenta.

Lamax Trims1 1317x899x

Zdroj: Lamax

Sluchátka stejně jako Dots2 Touch vydrží na jednou nabití až 6 hodin a dalších 24 hodin dodá praktické pouzdro, které lze nabíjet přes USB-C rozhraní. I Trims1 dostávají kromě BeatBass® také podporu kodeků AAC a SBS. Sluchátka jsou k dispozici na e-shopu výrobce v provedení bílá a černá za cenu 990 Kč.

Lamax Trims1 3 1182x899x

Zdroj: Lamax

LAMAX Dots2 Touch a Lamax Trims1 – základní parametry:

  • Ovládání: dotykové
  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 5.0
  • Dosah: Až 10 metrů
  • Doba přehrávání: Až 6 hodin
  • Doba nabíjení: 2 hodiny (resp. 1,5 hod. u Trims1)
  • Frekvenční rozsah: 20 Hz – 20 kHz
  • Kapacita baterie: 50 mAh ve sluchátku + 550 mAh v pouzdru (resp. 60 + 400 mAh u Trims1)
  • Handsfree: Ano

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat