KUMI uvádí na trh dvoje nové sportovní hodinky sponzorovaný článek

KUMI uvádí na trh dvoje nové sportovní hodinky [sponzorovaný článek]
2021-09-04T06:31:43+02:00
• 4. 9. 2021

Moderní technologie nestojí na místě, stále více nositelných zařízení na ruce se stává chytřejšími a oblíbenějšími a získávají funkce chytrého telefonu. Naproti novým technologiím jde naproti nová značka chytrých hodinek KUMI.

kumi gt5 1 512x366x

Zdroj: Kumi

Naposledy představila značka nové společnost KUMI svůj vlajkový model chytrých hodinek KUMI GT5 s podporou telefonních hovorů přes Bluetooth. Ten se stal skutečným objevem na trhu chytrých zařízení.

Hlavní předností chytrých hodinek KUMI GT5 je bezesporu funkce podpory telefonního seznamu a hovorů přes Bluetooth. To znamená, že majitel tohoto příslušenství má možnost přijímat nebo uskutečňovat hovory a vést konverzaci se svým protějškem přímo ze zápěstí, aniž by musel vytahovat mobilní telefon z kapsy nebo tašky. Hodinky KUMI GT5 mají velký hlasitý reproduktor a mikrofon, hlas vychází přímo z hodinek. Je čistý a hlasitý, to je opravdu pohodlné řešení pro hovory.

kumi gt5 512x341x

Zdroj: Kumi

Hodinky mají navíc odolné pouzdro z hliníkové slitiny s ochranou proti vodě a prachu podle normy IP68, která umožňuje používat hodinky ve vodě v hloubce 50 metrů. Kromě toho je zařízení schopno monitorovat každodenní zdravotní stav, konkrétně srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi a stav spánku. Na závěr dodejme, že hodinky KUMI GT5 mají na výběr několik vyměnitelných ciferníků, unikátní neonové osvětlení kolem displeje a výdrž baterie až 6 dní.

Zářivé barvy nových hodinek KUMI M1

Druhým modelem chytrých hodinek, který společnost představila, jsou chytré hodinky s jasným designem a sportovním mottem na řemínku – KUMI M1.

kumi m1 512x341x

Zdroj: Kumi

Hodinky jsou vyrobeny z hliníkového pouzdra a mají podporu pro hovory a oznámení přes Bluetooth. Jednou z hlavních vlastností gadgetu je přítomnost baterie s kapacitou 320 mAh, která umožňuje zapomenout na nabíjení po dobu 10 dnů a užívat si tak nepřetržitého používání zařízení. Jak se na sportovní doplněk sluší, disponuje KUMI M1 všemi sportovními funkcemi a každodenním sledováním spánku a aktivity.

kumi m1 1 512x340x

Zdroj: Kumi

Společnost KUMI také nabírá 10 uživatelů, kteří budou testovat produkty značky s cílem zlepšit uživatelské zkušenosti. Chcete-li se dozvědět více informací a připojit se, klikněte na tento odkaz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat