Na veřejnost unikl design a klíčové specifikace realme GT Neo2

Na veřejnost unikl design a klíčové specifikace realme GT Neo2
2021-09-03T20:05:45+02:00
• 4. 9. 2021

Zdroj: Gizmochina

Společnost realme v letošním roce představila svůj smartphone zaměřený především pro hráče realme GT 5G (recenze) a krátce poté také jeho odlehčenou variantu realme GT Neo. Nyní díky tipérovi OnLeaks na veřejnost uniká nejen design, ale i klíčové specifikace nástupce odlehčeného modelu realme GT Neo2.

realme GT Neo2

Z poskytnutých renderů lze jasně vidět podoba chystané herní novinky. Ze přední strany zaujme displej s poměrně tenkými a zaoblenými rámečky a také průstřelem pro selfie kamerku. Zadní strana se pochlubí trojicí fotoaparátů, přičemž samotný modul neskrývá podobnost s OnePlus 9 (recenze), případně také OnePlus Nord 2. Na pravém boku jsou nakonec umístěny standardní ovládací prvky v čele se zapínacím tlačítkem a kolébkou hlasitosti. Přítomnost zapínacího tlačítka bez čtečky otisků prstů by tedy mohlo značit její umístění pod displej.

Realme GT Neo2 08 1920x1080x Realme GT Neo2 6K1 6827x3840x Realme GT Neo2 06 1920x1080x Realme GT Neo2 03 1920x1080x

Zdroj: Gizmochina

Po stránce specifikací je pak ve hře 6,62 palcový displej s FullHD+ rozlišení a pravděpodobně 120 Hz a také s již výše zmíněným průstřelem pro selfie kamerku, jejíž rozlišení má být 16 MPx. V útrobách zařízení by měl tepat Snapdragon 870 doplněný o 8GB operační paměť a také 128GB úložiště. Baterie má mít kapacitu 5000 mAh a podporovat rychlonabíjení o prozatím neznámém výkonu. Nad Androidem ve verzi 11 bude již známá nadstavba realmeUI 2.0.

Jelikož je zde řeč o herním smartphonu, fotoaparáty jsou zde spíše upozaděny. Na druhou stranu bychom se měli dočkat trojice stejných snímačů jako u plnohodnotného realme GT, tedy 64MPx hlavní, 8MPx ultraširokoúhlý a nakonec 2MPx makro senzor.

Datum představení a případná dostupnost na našem trhu je prozatím neznámá, na oficiální informace si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat