Blackview BV6600 Pro jako skvělý outdoorový společník, nabízí výkon, silnou baterii a kameru s termovizí sponzorovaný článek

Blackview BV6600 Pro jako skvělý outdoorový společník, nabízí výkon, silnou baterii a kameru s termovizí [sponzorovaný článek]
2021-09-30T11:22:31+02:00
• 30. 9. 2021

Zdroj: Blackview.hk

1

Přemýšleli jste někdy nad tím, že můžete získat výkonný telefon s termovizní za skvělou cenu? Blackview BV6600 Pro, který přichází na trh, tohle vše nabízí. Telefon je vybaven prvotřídní technologii termovize od společnosti FLIR®.

Blackview BV6600 Pro – skvělý outdoorový telefon s termovizí

Blackview BV6600 Pro, který bude především skvělým společníkem pro nadšence do outdooru je vybaven baterií s úctyhodnou kapacitou 8 580 mAh. Jedná se o dokonalý telefon jak pro zábavu, tak i pro zábavu. Telefon je se především může pochlubit integrovanou termokamerou s technologií FLIR®, která dokáže snímat a měřit teplo. Kamera používá technologii FLIR MSX®, která kombinuje reálný snímek se snímkem termálním, čímž  je dosaženo maximálních detailů. Kamera rovněž využívá technologie MyFLIR®, která je určena pro analýzu a reporting dat přímo v zařízení.

2 1632x948x

Termokameru lze v praxi využít v mnoha oblastech. Termokamera tak trochu změní vnímání věcí kolem nás a naučí nás vnímat předměty kolem nás z odlišného pohledu. Díky termokameře můžeme dobře rozpoznávat a analyzovat vyzařované teplo okolích předmětů. Nebude tak problém identifikovat například problém s přehříváním předmětů u kterých bychom tento jev jinak nepostřehli. Rovněž pro outdoorové nadšence termokamera dobře poslouží, kdy může pomoci v přírodě ke včasné detekci divoké zvěře v okolí a to i za naprosté tmy.

4 1920x1270x

Telefon Blackview BV6600 Pro je nepřehlédnutelný svým designem a odolnou konstrukcí, což jej předurčuje pro použití v outdoorových podmínkách a v prostředí, které celkově klade zvýšené požadavky na odolnost. Telefon je navržen a vyroben tak, abychom s ním nemuseli zacházet jako v bavlnce.

5 1440x823x

Telefon je rovněž vybaven certifikací IP68 pro voděodolnost a dále certifikací IP69, která zajistí jeho ochranu proti stříkající horké vodě. Telefon díky své robustní konstrukci přežije pád na zem a nerozhodí jej ani pád do vody, nebo zasypání pískem, či prachem. Skvěle se tak hodí pro ty, kteří pracují na stavbě, pro milovníky outodooru, nebo jen pro ty, kteří prostě telefonu nevěnují tolik pozornosti a neustále telefony ničí.

6 1600x1095x

Jaké technické specifikace Blackview BV6600 Pro nabízí?

  • 5,7 palcový HD + displej
  • Osmijádrový procesor MediaTek Helio P35
  • 4 GB RAM 64 GB ROM
  • Zadní fotoaparát Samsung® 16 MP
  • Klávesnice 2v1, snímač otisků prstů
  • GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
  • Multifunkční NFC
  • Globální pásma LTE
  • Duální 4G VoLTE
  • Nadstavba systému Doke 2.0 OS založená na Androidu 11

Pokud vás tento skvěle vybavený telefon Blackview BV6600 Pro zaujal, pak neváhejte a navštivte tento odkaz, kde jej můžete zakoupit za cenu 8 999 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Branda

9. 12. 2022, 10:04

Pře rokem jsem dostal tento BV6600 k vánocům – po předchozím nadšení,postupné zklamání.Telefon si často dělá co chce,mizí kontakty,nastavím si oblíbené a najednou před očima se ztratí,u ostatních kontaktů zůstane jenom jmeno – objeví se hláška že kontakt nexistuje.Už jsem s ním vzteky několikrát praštil,za ty peníze šmejd…..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat